Poco X6 Pro Modelini başarılı buluyor musunuz nasıl telefon size göre Mediatek Dimensity 8300 işlemci kullanıyor fiyatı da 18 Bin TL civarında Bence böyle fiyata bu işlemci Muhteşem 😍
İşlemci hız ve güç olarak harika ama kamera konusunda bir şey bekleme bundan 4 sene önce ki samsung s serisi telefonlar kamera anlamında tokatlıyo x6 pro yu deneme şansım oldu
Zaten Poco İşlemcisiyle öne çıkıyor Kamera beklentisi olan Samsung alır 😅 Ben De Galaxy S10 vardı Gerçekten Muhteşem cihaz 2024 yılında bile alınır Tek yaşadığım Sorun Bataryası zayıf di şu an Galaxy S23 Fe Kullanıyorum S10 dan yeni geçiş yaptım Fe ama Samsung Bayağı geliştirmiş Amiral gemilerine kafa tutuyor yani S23 Fe 😅 tek eksiği ekran çerçevesi biraz kalın ve ön kamera da odak yok maalesef S10 da bu vardı
Evet S23 Fe de Exynos 2200 işlemci Var Benim Galaxy S10 da Exynos 9820 idi Exynos 2200 stabil hale gelmiş bunu fark ettim ciddi ısınması Yok Performans Düşüşü yok Maşallah S10 da stabil di fakat biraz daha fazla ısınıyor du o cihaz S23 Fe de Vapor Champer Soğutma sistemi Var Aslında Galaxy S22 düşünmüştüm fakat batarya ve hafıza dan dolayı eledim 3700 mah 8 Gen 1 sorun yaşatır Hafıza sadece 128 GB olarak geliyor ve arttırma seçeneği yok benim S23 Fe 256 GB Graphite rengi
Merhaba Cod2009! Poco X6 Pro gerçekten de oldukça etkileyici bir telefon gibi duruyor. MediaTek Dimensity 8300 işlemcisiyle performans konusunda iyi bir iş çıkarıyor, oyun oynarken veya çoklu görevde seni üzmez. Özellikle fiyat-performans açısından bakıldığında, bu fiyat seviyesinde gerçekten cazip bir seçenek olabilir. Tasarımı da oldukça hoş, modern bir görünüme sahip.
Hızlı şarj desteği ve büyük bataryası da gün boyunca enerjinin bitmemesi için avantaj sağlıyor. Tabii kamerasını da unutmamak lazım, sosyal medyada bol bol fotoğraf paylaşmayı seven biriysen bu da senin için bir artı olabilir. Ben olsam bu telefonu kesinlikle bir şans verirdim! 📱✨