Poco X3 pro nasıl bir telefon kullanan & almayı düşünen varsa tavsiyeleri beklerim bende onu almayı düşünüyorum almayı.
İYİ
KÖTÜ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fiyatina gore kamerası iyi ayni fiyatta samsung a52 nin kamerası daha iyi ama iş performansa oyun oynamaya gelince bu fiyatla S. Dragon 860 ve 120hz üst düzey telefonlar yapmiyo cok saglam telefon ben bu yil telefob alcak olsam bunu net alirim tavsiyem👍
Babam yeni aldı iyi telefon xiomi gibi, kamerası falan ağır çekim hızlı çekim var alabilirsin bence
Diyosun özellikleri note 10dan bile ıyi (zaten xioaminin üretimi poco) kamerası kötu olsa bile kamerayla isim yok ben işlemci acısından almayı + performansı iyi olduğu için ama işte kullanan memnun mu onu öğrenmek istedim. Teşekkür ederim 🤗
Evet babam önce note 9 aldı sonra sorun çıktı onu iade edip yerine poco aldı note 9 un kamerası daha iyi hem görünüş olarak da güzel ama dediğin gibi aynı fabrika zaten açılış kısımları full aynı, memnun şu an bir sorun yok yani
Rica ederim
Çevremdeki kişiler iyi diyorlar bir kac güne gelecek işte pişman olmam diye düşünüyorum
Yok ya olacağını düşünüyorum kullanışlı da hem olmazsın korkma
Bakacam artık perşembe ya da cuma günü
Teşekkür ettim 😊
telefon nasıl memnun musun
Yakın zamanda telefon baktığım için az çok bilgi sahibiyim telefon için F/P diyorlar genelde PUBG gibi oyun oynayanlar bu telefonu tercih ediyor.
Çok övüyorlardı bir dönem araştırdım kaba durusundan dolayı almadım performans çok iyiymiş
İşlemci için alıyorsan mükemmel cihaz, kamerası idare.
Eh işte.
Eh işte 😁 yani iyi ya da kötü kullandın mı peki
Alma kanka f3 falan al f2 mi10t