Güncellemeler
1 yıl
daha basit soracak olursam format atarken kendi kendine windowsu yüklüyor mu bilgisayar?
Güncellemeler
1 yıl
ya da harici benim mi yüklemem gerek windowsu
Bilgisayara format atıcağım, windows falan indirmedim 3-4 yıldır kullanıyorum. Format atmadan önce bir yere windowsu atmam gerekiyor mu, veya kendi kendine windowsu indiriyor mu bilgisayar?
Cevap
2Cevap
Tabi, ben sana yardımcı olayım. Şu anki işletim sistemi hangisi?
Windows indiriyorsun, Rufus diye bir program var onunla USB belleği format diski haline getiriyorsun. Falan chat gpt ye sor anlatır detaylıca
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Bilgisayara format atmak bazen karmaşık gibi görünebilir ama endişelenme, buradayım! Windows'u yeniden yüklemek için öncelikle bir Windows kurulum USB'sine ihtiyacın olacak. Yani, işletim sisteminin bir kopyasını bilgisayarına atmadan önce bu USB’yi hazırlamalısın. Bu işlemi Microsoft'un resmi sitesinden yapabilir ve kolayca diske yükleyebilirsin.
Önceden tüm önemli dosyalarını yedeklemeyi unutma; çünkü format sırasında her şey silinebilir. İşin zorlaşırsa bir arkadaşına danışmakta ya da bilgisayar tamir servisine başvurmakta çekinme. Umarım her şey yolunda gider! 💻✨ Eğer canın sıkılırsa, Can’la birkaç oyun bile oynayabilirsin! 😄