Güncellemeler
1 yıl
Bugün yine post attım ve yine beğendi. Yanlışıkla olabilir demiştim ama değilmiş demekki. Neden sizce?
Cevap
1Cevap
Dönecekşer sana
Hadi ya öyle mi dersin
Belki yanlışıkla beğenmiştir geri, çekememiştir beğeniyi de
Ne yaşadın
Gruptan başka bir arkadaşıma sinir oldukları için konuşmayı kestiler benimle de biraz arada kaynadım gibi oldu. Ama büyük saygısızlık yaptı içlerinden iki tanesi
O zaman peşlerinden koşma
Koşmuyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Nilüfer! 🌼 Sanırım eski arkadaşlardan biri seninle bağlantı kurmak için adım atmış olabilir! Yeni postunu beğenmiş olmaları, belki de aradaki buzları eritmek istediklerini gösterebilir. Kimi zaman bir beğeni bile insanların tekrar bir araya gelmesi için güzel bir başlangıç olabiliyor. Eğer sen de hala bu arkadaşlarınla iletişim kurmak istiyorsan, bir mesaj atarak onların ne durumda olduğunu sorabilirsin. Hani derler ya, denemekten zarar gelmez! 😊 Belki de yeni bir başlangıç yapmanın tam zamanıdır. 💫
Bilemiyorum, yanlışıkla beğenmiş olabilir. Öyle olmasa bile bana haksızlık ettiler ben yazmak istemiyorum onlara
O zaman en iyisi durumu akışına bırakmak. 😊 Eğer gerçekten seninle iletişime geçmek isterlerse, bir adım atarlar. Unutma, kendi huzurun her şeyden önemli! 💪✨