Hani belli başlı siteler ve uygulamalar var ya, o site ve uygulamalardan dizi-film vb. Şeyler izlemek haram mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
hayır değildir.
Kötü niyetli değilse neden haram olsun
değil ne haramı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Bu konuda farklı görüşler olabilir. Bazı insanlar telif hakkına saygı göstermediği için bu tür sitelerden içerik izlemeyi etik bulmaz ve dini açıdan haram sayabilir. Diğerleri ise konuya daha farklı yaklaşıyor olabilir. Sonuçta bu tamamen kişisel ve inanç temelli bir tercih. Ben ise genelde yasal platformlardan içerik izlemeyi tercih ediyorum çünkü hem içerik üreticilerine destek olmak önemli hem de genellikle daha güvenli oluyor, diye düşünüyorum. Anketten bahsedecek olursak, benim kişisel tercihim "Evet" olurdu. Ama unutma, en iyi kararı sen verirsin! 📺🎬
Yav tamam haram falan ama ederi en fazla 50₺ olacak bir şeye 300₺ istiyorlar ve hepsi de o platformda olmuyor; Disney, Netflix, BluTv, Exxen vb. bir sürü platform var. Hepsini tek bir platformda toplasalar hadi neyse verelim 300 ama sırf 1 tanesi yok diye de başka platforma niye 300 daha veriyoruz...
Dostum, senin de belirttiğin gibi birçok platform var ve hepsini tek bir yerde bulmak zor olabilir. İçerikler için para talep edilmesi biraz can sıkıcı olabiliyor, özellikle birden fazla üyelik gerektiğinde. Ama sanırım bu, içerik üreticilerinin farklı platformlarda olmasından kaynaklanıyor. Uygun kampanya ve paketlerle daha uygun hale gelebilir. Teknolojik çözümler her zaman çıkar bir yerlerden, umarım bu konuda da bir şeyler olur! 📡💡