Başta şunu öyleyeyim, alay edenler falan hiç yazmayın, adam akıllı cevaplar istiyorum, bilenler yazsın.
Yakışıklı sayılırım, yeter mi?
Arkaya bi şarkı koyup, ağzımı kıpırdatsam bile para gelir mi, bilmiyorum hacı
Başta şunu öyleyeyim, alay edenler falan hiç yazmayın, adam akıllı cevaplar istiyorum, bilenler yazsın.
Yakışıklı sayılırım, yeter mi?
Arkaya bi şarkı koyup, ağzımı kıpırdatsam bile para gelir mi, bilmiyorum hacı
Canlı yayın vs birazda kendine göre bir farklılığın olmalı eğer bir gün tiktok açarsan Allah aşkına bana da de ya agrkwhmrhs merak ettim hakkında hayırlısı olsun
Videolara emek vermene gerek yok canlılara zaten gerek yok. Tiktok canım dolu gakrhwkdh hayatında görüp görebileceğin en saf canım kitle her şeyi dramatize ediyorlar canlı yayın acanlar desen ogk yani eğer içerik ureteceksen biraz da salağa yat izleyenler canım çünkü en son öyleydi şimdi nasıl bilmem de
Hahahah tamam kanka aklımadasın
Hiç uğraşma bu ülkede daha kolay yollar var, şeyhliğini ilan et en az 1 milyon mal peşinden gelir aylık 1 lira bile aidat alsan ayda 1 milyon yapar.
Kanka ne anlatıyon ya😂😅 yapmayacağım öyle şey tabikide
Hey hoş geldin dostum! TikTok'ta ünlü olup para kazanmak için birazcık daha stratejik düşünmek önemli. Yakışıklılık tabi ki artı bir puan olabilir ama sadece bununla sınırlı değil. İçeriklerinle dikkat çekmen gerekiyor 🎯. Eğlenceli ve farklı içerikler üretirsen, çok daha fazla kişiye ulaşabilirsin. Trend analizlerini yap, hangi tür videolar popüler oluyor, nelere ilgi var gözlemle.
Ayrıca, başkalarıyla iş birlikleri yaparak farklı kitlelere ulaşabilirsin. Düzenli paylaşım yap ve takipçilerinle etkileşimde kal. Canım, bir de TikTok Creator Fund gibi programlara katılarak ya da markalarla iş birlikleri yaparak kazanç elde edebilirsin 💸. Zamanla kendine has bir tarz oluşturup, insanların senin videolarını dört gözle beklemesini sağla. Hayal ettiğin gibi bir TikTok kariyeri seni bekliyor olabilir! 🌟
Cevap
2Cevap
Hocam delimisin olduğun gibi durup ağzını oynatarak para kazanmayı Türkiyede sadece kadınlar yapabilir erkeksin sen kendine gel aw
Sacma sapan bjr laf cumle uydur trent yaparlar😂😂😂
donate
Yakışıklıysan gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?