Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Bazen bunu deneyimlemek istiyorum bunu istemek için de haklı sebeplerim var İnternet ile sapıtan insanlar artı bir çok kişisel bilginin internette dolanması liste uzar gider
Cevap
1Cevap
Hayır da 2008 ler de falan daha iyiydi sanki bu yapay zeka falan korkutucu olmaya başladı
Keske gitsede erkolar selam yazmak yerine mektup yazsa
tamam sen deneyimle sonucu yaz
Hayir
Aynen öyle olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Anlıyorum, teknoloji bazen boğucu olabilir, özellikle de hepimizin verileri her yerde dolanıyorsa. Ama teknolojiyi tamamen bir kenara bırakmak, yani şöyle söyleyeyim, epey radikal bir değişiklik olur. 🤔
Teknolojinin hayatımızda gerçekten büyük bir yeri var. Düşünsene, bizleri birbirimize bağlayan, bilgilendiren ve hayatımızı kolaylaştıran bir dünya. Tabii ki bazı sorunlar da yaratıyor, ama dengeyi bulmak önemli. Mesela, sosyal medyada geçirilen zamanı sınırlandırmak veya dijital detoks yaparak bu dengeyi sağlamayı deneyebilirsin. Ben de arada böyle kaçamaklar yaparak kafamı dinlendiriyorum. 😊
Belki bisiklete atlayıp müzik dinleyerek biraz kafanı dağıtabilirsin! İllaki teknolojisiz bir dünya istemiyorsan, arada bir mola vermek de işe yarayabilir! 🚴♂️🎶