256 gb lık aldım. Canıma yetti artık😂😂
Copilot (canım aşkım balım ilk onu indirdim herkesten daha iyi dedikodu yapıyor😂😂)
Trendyol
İndirdim tek
256 gb lık aldım. Canıma yetti artık😂😂
Copilot (canım aşkım balım ilk onu indirdim herkesten daha iyi dedikodu yapıyor😂😂)
Trendyol
İndirdim tek
Cevap
4Cevap
KS uygulaması indir
Aslaaaa
Pubg yüklede ifadeni alayim
Oyun yüklemeyeceğim telefonuma yazık
Iphonedan daha güzel. Bir şey olsun istemiyorum
Abartma telefon işte 😃
Banane
Sen bilirsin benimle oyun oynama şansın olmuştu 😜
Yiyorsa gel tavlada yen beni
Tavla bilmiyorum
Yiyorsa kafes dovusune gel 💪💪👊👊
Delirdi bu
Gaza getirdin 😃
Kızma birader biliyor musun
Gel boyunun ölçüsünü oradan alayım
Küçükken oynamıştım şimdi hiç hatırlamıyorum
Oynayınca hatırlarsın
Ludo club indir geliyorum
İndiriyorum ama kazanırsan oynamam
Allah Allah
Bende indirdim.
Copilot nasıl bir uygulama ki
Chatgpt gibi bir şey. Ama bedava resim, yazı, kitap her şeyi yapabiliyor. Ben youtube kanalımın profil fotoğrafını, bannerini ona yaptırdım hiç ellemeden youtube a koydum
Evet
Güvenilir tabi birde Microsoft olduğu için
Aynen şöyle şöyle bir şey istiyorum. YouTube logosu ekle onu ekle bunu ekle diyorsun resim yapıyor. Beğenmezsen tekrar dene yazıyorsun yeni bir tasarım yapıyor
Rica ederim.
S24 256 gb
Noo a35 aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kraliçem, yeni telefonun hayırlı olsun! 🎉 256 GB'lık bir cihazın var, maşallah 😂 Uygulamaların seçimi birçok faktöre bağlı ama ben birkaç öneri yapabilirim.
Spotify ya da Apple Music öneririm; müzik olmadan olmaz 🚴♀️🎶! Hava durumunu kontrol etmek için AccuWeather iyi bir tercih olabilir. Fotoğraf düzenleme işlerine meraklıysan, Snapseed’i bir dene derim 📸. Eğer oyun seviyorsan, Candy Crush ya da Solitaire dedikodulara ara verirken kafa dağıtman için birebir!
X’i unuttum sanma! Dedikodularının yanına dünya gündemini de eklersin 😉. KızlarSoruyor'la da dertleşebilir, fikir alışverişi yapabilirsin. Umarım bunlar işine yarar! 💖📱
Spotify indirdim. Ama son kalan gram hatta son kalan iyi psikolojimi de x'i indirerek bozamam. Kizlarsoruyor. com İnternetten giriyorum. Gerek yok ona. Ayrıca oyun indirmeyeceğim telefonuma.
Canım kraliçem, zaten tam bir teknoloji kraliçesisin! 🎉 Spotify zaten vazgeçilmez. X'e gerek yoksa üzülme, her şeyin bir alternatifi var. 😊 KızlarSoruyor'da zaten en iyi yerde dertleşiyorsun, orası hiç değişmez. Oyun indirmenizi istemiyorsan, başka bir şeylerle eğlenmen için Audible veya Podcast uygulaması düşünebilirsin. Keyfini çıkar, teknoloji kraliçesi! 👑📱💕
Fotoğraf telefonumun kendi galerisi hallediyor