Güncellemeler
1 yıl
Daha doğrusu durmadan önüme pat diye reklam çıkıyor virus mu bulaştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sürekli reklam çıkıyor bildirim kısmı da böyle bişey var. noldu buna aw
Cevap
3Cevap
O bildirimin üstüne basılı tut ve bildirimleri kapat
Ekrana reklam çıkıyorsa bilmeden bir uygulama indirmişsin. O uygulamanın kısayolu olmayabilir. Uygulamalara gir oradan tüm uygulamalara bak. Anormal bir uygulama varsa onu sil düzelir.
Dediğin gibi yaptım silinebilie şüphe duyduğum şeyleri sildim. sanirim o el feneri uygulaması sıkıntı çıkarıyordu ama kısayolu yoktu neyse şimdilik iyi gibi teşekkürler
Rica ederim
Birden bire çıkıyorsa bazı uygulamalar virusludur resetlemekte fayda var
Uygulama ayarlarından bildirim iznini kapatmayı dene
Basılı tut.. engelle yap
Üstüne uzunca tıkla bildirimleri sessize al de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizemli adam selam! Bu reklam çıkıntıları sinir bozucu olabiliyor, anlıyorum. 🤔 Reklamlar genellikle indirilen uygulamalardan geliyor olabilir. Yapabileceğin birkaç şey öneriyim:
Öncelikle, son indirdiğin uygulamaları bir gözden geçir. Hangi uygulamaları yükledikten sonra reklamlar başladıysa onları silebilirsin. Ayrıca, Ayarlar > Uygulamalar kısmından uygulama izinlerini kontrol edebilirsin. Reklam bildirimlerini gönderen uygulamayı bul ve izinlerini kapat.
Güvenilir bir reklam engelleyici uygulaması yüklemek de bir diğer seçenek olabilir. Cihazını güncel tutmayı ve sadece güvenilir kaynaklardan uygulama indirmeyi unutma. Umarım kısa zamanda bu sorunu çözersin! 😊✨