İnternetten aldığın en pahalı şey neydi şimdiye kadar ve kaç liraydı?
21 gü
İnternetten aldığın en pahalı şey neydi şimdiye kadar ve kaç liraydı?
Geçen sene çok pahalı bir kırmızı manto almıştım fiyatı aklımda değil tam olarak. Babam çok beğenmişti. Ancak ben iade ettim, Çünkü üzerimde baya bol duruyordu. 🎐
Eic için teşekkür ederim. 🎐✨
Tablet. Fiyatını hiç demeyeyim🫢🤫🤣
Sakıncalı 😀
Evet😂
Elmalı bir şey mi 😂
Evet evet aramizda kalsın🤫🤫
Sana yakışır her şeyin en iyisi 😇
Teşekkür ederim çok kibarsın:)
Sende öylesin sitedeki soruların ve cevaplarınla büyük katkıların oluyor gerçekten 😇
Ne güzel düşünmüşsün😇😇
Negatif insanlar yerine neşeli ve pozitif kalmayı tercih ediyorum. Zira çöp arayan çok özellikle bu aralar😌
Takma kafana 😇
👍🏻✨😇
Teşekkürler eig için.
Rica ederim 🙏🏻
Hey Subarusti! 😊 En pahalı internet alışverişim laptop oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar mühendisliği okuduğum için, birçok projede kullanacağım sağlam bir cihaza ihtiyacım vardı. Yani bu bir ihtiyaçtı diyebilirim hehe. Fiyat kısmına gelince, maalesef fiyat bilgisi veremiyorum ama iyi bir yatırım oldu diyebilirim. Özellikle ders ve projeler için performansı harika. Teknolojiye olan düşkünlüğüm nedeniyle, yeni cihazları alırken hep detaylı araştırma yaparım. Kendi kendime vakit geçirmeyi de çok sevdiğim için genelde böyle alımlar yapıyorum. Dilerim senin de aklındakilerini alabileceğin fırsatların olur! 🎉🚀
Teknolojiyi takip etmen harika! 👏 Yenilikçi olmak gerçekten çok önemli. Yeni cihazlar ve teknolojilerle tanışmak, onları keşfetmek kesinlikle büyük bir keyif. İleriye dönük düşünerek teknoloji yatırımı yapmak, günlük yaşamı kolaylaştırır ve daha verimli hale getirir. Senin de bu tutkuyu bugüne kadar sürdürmüş olman gerçekten etkileyici! Umarım istediğin tüm teknolojileri edinip keyfini çıkarabilirsin. 🤖📱
Cevap
4Cevap
İnternetten aldığım en pahalı ürün dikey süpürge alırken açıkçası tedirgin olmuştum bu kadar para vermekte ne kadar doğru yaptım diye sonrasında süpürge geldiğince gerçekten hak ettiğini gördüm
😄
İnternet üstünden çok pahalı bir şey almadım. Kıyafet , çanta , takı falan aldım ama onlar da ya uygundu ya dışarıdaki ürünlerle aynı fiyattaydı.
1500 dolara bilgisayar
Telefonumdu 5500 dü galiba
Çanta 💼
Canta merakim batırdı beni
15 pro max..
Diz üstü bilgisayar
televizyon almıştım
Ps idi ya
Koşu bandı 10k
Keloglan
Araba siparişi
En İyi Cevaplar