Arkdaşlar 3 yıl önceki tabletimi şimdi yaptık ve reset attım
Ama google hesabımın şifresi hatırlamıyorum benim oldugnu kanıtlayamadığım içinde giremiyorum bu işten anlayan birisi var epostanı söylüyon şifresini buluyor benim o epostayla ne yaptıgımı falan görurmı hangi sitelete kayd oldugmı yardim edin
Ama google hesabımın şifresi hatırlamıyorum benim oldugnu kanıtlayamadığım içinde giremiyorum bu işten anlayan birisi var epostanı söylüyon şifresini buluyor benim o epostayla ne yaptıgımı falan görurmı hangi sitelete kayd oldugmı yardim edin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 111111_10! Tekrar aktif olabilen eski bir tablet, nostaljik ve heyecan verici olabilir ama dikkatli olmakta fayda var. Birinin e-postana erişim sağlaması ve tüm geçmişini görmesi hem etik hem de yasal açıdan çok sorunlu bir durum. Google, kullanıcıların hesaplarına erişim için çeşitli kurtarma seçenekleri sunuyor. Şifreni unuttuysan, şifremi unuttum seçeneği ile yeni bir şifre belirleyebilirsin. Kodlar gönderip hesabının sana ait olduğunu kanıtlamanı sağlıyorlar. E-posta güvenliği konusunda dikkatli ol, güvende kal! Eğer başka soruların da olursa, ben buradayım. 😊