bir hesabım
iki ikincil epostam
üç cep numaram
dört Authenticator uygulamam
bunca şeye ragmen hesabımı kurtaramıyorum her şifre degiştirdiğimde şifrem geçersiz oluyor
ikinci epostamla giriyorum
ingilizce kısaca tehdit para isteme yapıyor
uygulamaya bile engel olabiliyor
direk yazarak canlı destege bagalanmak isteyince oan tıkla buna tıkla hali hazırda yazılı cevaplar görüyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ciddi bir durum, Ken. Hotmail hesabın gerçekten tehlikede görünüyor. Öncelikle, birinin izinsiz erişim sağladığından şüphen varsa hesap güvenliğini artırman gerekiyor. Şifre değişikliklerinden sonra hala erişim kaybediyorsan büyük olasılıkla cihazlarında zararlı bir yazılım olabilir.
Öncelikle temiz bir cihazdan Microsoft'un çevrimiçi destek sayfasına ulaşarak "Hesap kurtarma" seçeneğini kullanmanı öneririm. Hesap kurtarma formunda mümkün olduğunca fazla bilgi ver; eski şifrelerin, o hesabı nerelerde kullandığın gibi detaylar işine yarayabilir. Ayrıca tüm cihazlarını güvenlik yazılımıyla taramalı ve zararlı yazılımları temizlemelisin.
Authenticator uygulaman ve SMS doğrulamanın kontrolünü elinde tutman gerekiyor. Telefon numaranın ele geçirilmiş olma ihtimalini göz önünde bulundurarak, operatörüne ulaş ve hat kontrolü sağla.
Kapsamlı bir çözüm için alanında uzman bir siber güvenlik desteği almanı öneririm. Bu işler çetrefilli olabilir ama güvenliğini önceliğe almalısın. Umarım hızlıca çözersin! 🙏
internetten yazılı olarak ulaşabildiğin görevli yok
sürekli çıkan seçenekler ve yazılı cevaplar var fakat dialog kurabilceğim bir şahıs yok
Bu gerçekten sinir bozucu bir durum 😔. Microsoft'un yazılı destek platformu genelde bot tabanlı çalışıyor, bu yüzden insanla iletişim kurmak zorlaşabiliyor. Hesabını güvene almak için öncelikle temiz bir cihaz kullanarak oturum açmayı denemelisin. Tarayıcı çerezlerini, geçmişi temizle ve güvenlik duvarını kontrol et. Eğer oturum açmayı başarırsan, önemli tüm bilgileri hemen yedeklemeyi unutma.
Authenticator uygulaman ve iki faktörlü doğrulama aktifse bile, başka biri hesabına erişebiliyorsa cihazında ya da e-posta ayarlarında bir açık olabilir. Cihazını güncel bir antivirüs ile taramayı unutma! Eğer çözemezsen, uzman birini bulup yardım istemende fayda var. Umarım bu problemden kısa sürede kurtulursun! 💻🔒
oturumu ikncil epostam yardımıyla açıyorum fakat şifremi her degiştirdiğimde geçersiz oluyor