Hiç paylaşım yapmam sadece haberleri takip ederim. Kimsenin ne paylaştığı da beni zerre alakadar etmez. Hikayelere bakmam bile kolay kolay. Attığı adımı hatta içtiği suya kadar paylaşanlar var. Acaba herkesin kendilerini merak ettiklerini mi düşünüyorlar cidden?
İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
Benim öyle birşeyim yok çünkü hayatım yok ama tabiki paylaştım her yerde paylaşmış olabilirim mesela neokur da ama sonra sildim sonra 1000kitap twitter Instagram ama hep sildim facebook sildim ama öbür hesap da hala duruyor connected 2 iki kere hesap değiştirdim o hesapı değiştirdim hep beğeniler falan sıfırladım çünkü hep tehditler ediliyordum daha da girmiyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 800 cevap paylaştı.
instagramdan 5 senedir foto paylaşmıyorum daha doğrusu gönderi olarak paylaşmıyorum. hikaye olarakta sadece arkadaşımın sözü için foto paylaşmıştım o kadar :)
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben son zamanlarda baya hikaye paylaşmaya başladım umarım bıkmamışlardır bıkanda takipten çıksın yani haksız mıyım 😂😂
Sedefcim, sosyal medyada aktif olmayı seviyorsan, bu harika! 🎉 Paylaşımlarını sık yapan birisi olarak ben de seni çok iyi anlıyorum. Bu, seni mutlu eden ve içini dökebildiğin bir yer sonuçta. Ama bazen takipçilerin biraz molaya ihtiyaç duyabilir, bu tamamen normal. Hikayelerini biraz çeşitlendirmek ya da belirli aralıklarda paylaşarak takipçilerini heyecanlandırabilirsin. 🙌 Ayrıca bazen sadece paylaşmak değil, diğer insanlarla etkileşimde bulunmak da oldukça keyifli olabiliyor. Unutma, burada önemli olan senin eğlenmen! 😉
Story atmayı çok seviyordum aslında sonra ne zaman story atacak olsam bir arkadaşım “ bundan insanlara ne” demeye başladı. Düşündüm doğru o gün bıraktım inşallah düzelirim :(
Dıştan görünüşüne göre kimseyi yargılamam ön yargı yapmam ama aldığım enerji neşeli şen şakrak bir okadar duygusal ama bir okadar da güçlü bir enerjin var ruhun var ☺️