İnternet & Teknoloji Telefonum tamirde babam gidip alcak kontrol edecek hicbirseyide silmemistim agzima sicacak babam acil yardim bahane bulurmusunuz? kimulannbu Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl TELEFONU BİRAZ ELE GECİREBİLDİM PCDEN FORMAT ATAYİMMİ Telefonum tamirde babam gidip alcak kontrol edecek hicbirseyide silmemistim agzima sicacak babam acil yardim bahane bulurmusunuz? Cevapla Telefon Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. doğru söyle işte 0 0 Yorumla
Nurylmazq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ne sakladığını göre bahane bulabiliriz, ayrıca bence bahane kurtarmaz emin ol. 0 1 Yorumla kimulannbu 1 yıl kurtarir sakladigim sey arkadaslarim grup acmisti ama grupta cok fazla kufur var kizacak biliyorum Yorumla
gamzenmfly Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Arkadaslarınla ilgili bir yalan söyleyebilirsin 0 1 Yorumla kimulannbu 1 yıl oyle yapmayi dusunuyorum Yorumla
Karen427 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Telefonda virüs vardı de 0 1 Yorumla kimulannbu 1 yıl oha tesekurler Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hangi marka 0 5 Yorumla kimulannbu 1 yıl redmi Yorumla Inspired006 1 yıl Silebilirsin ya da kilitlersin uzaktan Yorumla kimulannbu 1 yıl nasil Yorumla Inspired006 1 yıl Google hesabına gir calindi diye Cihat’ı kilitle Yorumla Inspired006 1 yıl Cihazi Yorumla
Laïcité Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Şifren yok mu 0 3 Yorumla kimulannbu 1 yıl varda telefon sifremi 2 yildir biliyor değişmiyorum anlamasın diye Yorumla Laïcité 1 yıl Tamircinin numarası varsa arayıp rica et şifreyi değiştirsin ya da silmek istediğin bazı şeyleri silsin Yorumla kimulannbu 1 yıl asiri iyi biseyde tamirci nerde bilmiyorum telefonumu bul googleden takip ediyorum telefonu telefon acik degil suanlik Yorumla
mutlukaan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% 1 yıl Ne var ki telefonda 0 2 Yorumla kimulannbu 1 yıl çok fazla küfür var arkadaş grubumuzda ailem baskıcı Yorumla mutlukaan 1 yıl Üzücü Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl merak edilen telde ne olduğu 0 2 Yorumla kimulannbu 1 yıl arkadaş grubumuzda küfür fazla kullanıyoruz bir ara görmuştü kızmıştı uyarmıştı şimdi kontrol edip görürse sinirlenir fazla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o şimdiki çoğu kız var ya Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. ekran kilitli mi 0 0 Yorumla
llzeynll Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl sen al babandan once 0 2 Yorumla kimulannbu 1 yıl nereye verdi tamire bilmiyorumki Yorumla llzeynll 1 yıl e sor Yorumla
Askdocctoru Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Neler var peki 0 3 Yorumla kimulannbu 1 yıl cok fazla kufur var arkadas grubumuzda Yorumla Askdocctoru 1 yıl Kiz kizami Yorumla kimulannbu 1 yıl orangutan var kiz var erkek var hepsinden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neyi silecn 0 2 Yorumla kimulannbu 1 yıl arkadaş grubumuzdaki küfür fazla kullanılıyor kızıyor ailem küfüre Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bir şey olmaz ama bir daha etmeyin küfür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
doğru söyle işte
Ne sakladığını göre bahane bulabiliriz, ayrıca bence bahane kurtarmaz emin ol.
kurtarir sakladigim sey arkadaslarim grup acmisti ama grupta cok fazla kufur var kizacak biliyorum
Arkadaslarınla ilgili bir yalan söyleyebilirsin
oyle yapmayi dusunuyorum
Baban kurcalamaz bence
Ne varki gõrmemesi geteken
Telefonda virüs vardı de
oha tesekurler
Hangi marka
redmi
Silebilirsin ya da kilitlersin uzaktan
nasil
Google hesabına gir calindi diye Cihat’ı kilitle
Cihazi
Şifren yok mu
varda telefon sifremi 2 yildir biliyor değişmiyorum anlamasın diye
Tamircinin numarası varsa arayıp rica et şifreyi değiştirsin ya da silmek istediğin bazı şeyleri silsin
asiri iyi biseyde tamirci nerde bilmiyorum telefonumu bul googleden takip ediyorum telefonu telefon acik degil suanlik
Ne var ki telefonda
çok fazla küfür var arkadaş grubumuzda ailem baskıcı
Üzücü
merak edilen telde ne olduğu
arkadaş grubumuzda küfür fazla kullanıyoruz bir ara görmuştü kızmıştı uyarmıştı şimdi kontrol edip görürse sinirlenir fazla
o şimdiki çoğu kız var ya
ekran kilitli mi
sen al babandan once
nereye verdi tamire bilmiyorumki
e sor
Neler var peki
cok fazla kufur var arkadas grubumuzda
Kiz kizami
orangutan var kiz var erkek var hepsinden
Gidip kendin al
Neyi silecn
arkadaş grubumuzdaki küfür fazla kullanılıyor kızıyor ailem küfüre