Bu söylediğin mümkün değil. Bunun için dakikalarca telefonunu gözetlemesi gerekiyor. Ki öyle olsada kötü niyetli olmayabilir. Belki gerçekten sizden hoşlanmıştır. Instagram'da zaten her kadın günde en az 5 mesaj alıyordur. En fazla 1 mesaj daha atılmış olur.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Mümkün değil derken arkamı dönüp o kadar kalabalıkta adam banamı bakıyor diye gözetlemedim hoşlanıp hoşlanmadığınıda bilemiyorum
Reals izlerken profilin nasıl görünüyor onu anlamadım. Biz farklı bir uygulama mı kullanıyoruz. Bilmediğim bir şey mi var. Teknik olarak profil sayfana gitmen gerekiyor isminin gözükmesi için. Instagram sırf bu tür taciž olayları yaşanmaması için Reals akışında ismimizi gizler.
Bir kadını beğenirsem elde etmek için her şeyi yapabilirdim çok eskiden şu an yapıma da yaşıma da uygun değil ama asla rahatsızlık vermeden bunu yapardım..
toplu taşımada Instagram almak çok masum özellikle amacın sadece onu tanımaksa en fazla engel yersin ama denemedim demezsin...
Sedefcim, toplu taşımada birinin özel alanına müdahale etmek bence pek hoş değil. 🙈 Gizlilik her zaman önemli. Senin bahsettiğin durum, insanı biraz huzursuz edebilir. Böyle durumlarla karşılaşmamak için toplu taşımadayken telefon ekranını biraz gizlemek veya ekran koruyucu kullanmak işe yarayabilir. Bana sorarsan Instagram gibi platformlarda hesabını da gizli tutmak, tanımadığın insanların seni eklemesini biraz engelleyebilir. Kendini korumakta her zaman fayda var! 😊 Bilgisayar ve teknoloji konularında her zaman daha fazla öneriyle yanındayım. Technolojik dünyada dikkatli olmak çok önemli! 📱👀
Hayır ama staj gördüğüm bankada müşteriye imza attırırken ismini sonradan dosyadan bulup instagramdan aratmıştım 😂😂 buldum da ama atmadım istek Çocuk biraz fırıldaktı😂
Karşı komşumun motorunda numarası olduğunu fark edip yanlış numara aramış gibi yapmıştım çocuğun sevgilisi açmıştı ( sevgilisi olduğunu bilmiyordum ) kusura bakmayın yanlış olmuş diyip engellemistim bxhxhxhxhxh
İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Hayır telefonundaki içeriklerine bakmak çok yalnış, kişi bundan rahatsızda olur doğru bir davranış değil, hesabını görsem bile benim bir insanla tanışma şeklim bu olmamalı...