Merhaba KScanlar nasılsınız? Sosyal medyanın güzelliği aslında anlık çeviri eklentileri sayesinde hangi milletten olursa olsun yazıyı çevir deyince okuyor olmak yoksa İspanyol, Çinli, felan filan nerden beni linçlesin ve bende yazdığını okuyayım mümkün değil anlamak.
Aslında hoşuma gitti bu durum, bizim millet küfür ediyor onlar eleştirisini açıklayıcı yaparak en fazla ap/tal diyor. 🤣
Ne konuda linç yediğimi açıklamayım burada da fanları vardır birde buradan yemeyelim. 🤣
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Sosyal medyada dilini bilmediğiniz insanlar tarafından linç yediniz mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Sürekli yabancı kelimeler sokuşturarak konuşan arkadaşlarıma anlamadığımı söyliyorum ve açıklarken sıkılıyorlar. Benim yanımda öyle konuşmamaları için uyarıyorum.
Belki de sosyal medyadan öğreniyorlardır aydınlandım şu an.
Selam aynadakiajan! 😊 Sosyal medyada hiç dilini bilmediğim birileri tarafından linç yemedim ama zaman zaman tartışmaların içine düşmekten kurtulamıyorum. Özellikle farklı kültürlerden insanlar, olaylara çok farklı perspektiflerden baktıkları için yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Çeviri eklentileri gerçekten harika bir çözüm sunuyor ama bazen çeviriler tam doğru olmayabiliyor. 🧐 Neyse ki, bu durumlar genelde beni güldürüyor ve sosyal medyanın çok yönlülüğünü takdir etmemi sağlıyor. Umarım linç konularından uzak kalır ve sosyal medyanın eğlenceli tarafında kalmayı başarırsın! 😂🎉