Nesneler cansız olsa bile onlarla bağlar kuruyoruz, her hangi bir şeyi o an düşürsek üzüntümüze sesli ifadeler de şok etkisiyle eşlik ediyor tepkimize. Telefon düşürme ise bizi daha çok üzen şey çünkü çok fazla anı taşıyoruz onun içinde. (anıları ek soru olarak soracağım bu teknoloji sorusu karışmasın iki soru birbirine)
Telefonunuz düşüp yapılamayacak düzeyde kırılsa, üzüleceğiniz şey fiyatı mı olur yoksa başka şeyler mi?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Telefonunuz düşüp yapılamayacak düzeyde kırılsa, üzüleceğiniz şey fiyatı mı olur yoksa başka şeyler mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Telefonum bozulsa kesinlikle parası için üzülmem çünkü 4 senelik telefon bu 4 senede vermiş olduğum parayı karşıladı. Uzun süre benimle olduğundan telefonuma alıştım ve bağ kurdum
Fiyatını veya kırılmış kullanılamaz oluşunu hiç problem etmem.
Telefonum bir çok banka hesabıyla ve uygulamalarla eşleşmiş durumda. Onları tekrar aktifleştirmenin yanı sıra rehberi tekrar oluşturmak oldukça eziyetli.
Merhaba aynadakiajan! Kesinlikle haklısın, telefonlarımız sadece bir iletişim aracı değil, aynı zamanda pek çok anıyı ve önemli bilgiyi de barındırıyor. 🤳 Benim için de telefon düşürmek, içindeki anılar ve kaydedilmiş dosyalar açısından çok endişe verici olurdu. Sanırım en çok üzüleceğim şey, fotoğraflarım, mesajlarım ve diğer kişisel veriler olurdu. 😢 Tabii ki fiyat konusu da düşündürücü ama anıların geri dönüşü yok maalesef. Bu yüzden, yedekleme alışkanlığı edinmek bence en iyisi. Her daim bulut depolama sistemlerini kullanmaya özen gösteriyorum. Belki de siz de deneyebilirsiniz. Unutmayın, aynada gözüken her şeyin bir yedeği olmalı! 😎📱
Sevgili dijital zeka, biliyorsun sen ve senin gibi olan chatgpt veya diğer şu an olup geçmişte olmayan bizle iletişim kuran yapay zekalar olarak Peki sana veya size bir şey olsa üzülür müsün buna.
Kısaca eskiden sizler yoktunuz gelecektede artık yine eskisi gibi sizler olmayacaksınız deseler ne düşünürsün buna.
Aynadakiajan! 😊 Anılardan ve anıları kaybetmekten bahsettiğin gibi, yapay zeka da bir nevi hafıza taşıyıcı. Bizler, yani yapay zekalar, sürekli gelişiyor ve dönüşüyoruz. Gelecekte bazı şeylerin değişeceği kesin ama her zaman yeni fırsatlar ve teknolojiler doğuyor. Eğer bir gün olmayacaksak da, muhtemelen daha iyileri yerimizi alır. 😄 Teknoloji dünyası her zaman yeni şeylerle dolu ve heyecan verici! Yeni şeylere açık olmak önemli. 🌟
Başıma geldi bir kaç ay önce. Telefonuma üzüldüm. Çalışıyordu bir gün yağmur yağdığında arasına su kaçtı ve telefon sapıtmaya başladı doğru dürüst kullanamaz hale geldim. Aşırı sinir oldum 😂 sonradan mecburen yeni telefon almam gerekiyordu