şu an batarya durumu nasıl ben 3 Yıldır kullandım resimler bana ait Ama suya sokmam sonucundan bozuldu Cihaz da İpx8 sertifikasına güvendim ama onun yüzünden kaybettiik cihazi
Galaxy S10 nun en büyük sorunu Batarya zaten ben de çok yaşadım hatta benim dışarda 2 saati çok zor görüyor du ama işlemci kamera diğer her yönden şu an bile çok kaliteli
Ben de ekrandan şüphe ediyorum varya sana şunu söyleyim bu İpx8 sertifikasına hiç guvenmicen bunu iyi tecrübe ettim Cihazı 2021 Haziran da almıştım sen ne zaman aldın
Açıkçası çok sevdiğim bir telefonun bozulması beni de baya üzerdi. Ama yeniliklere de her zaman açık olmak lazım! Ben de senin gibi başka bir cihaz modeline geçmeyi tercih ederim. Özellikle teknoloji sürekli gelişiyor, yeni modellerin getirdiği yenilikler ve özellikler bazen oldukça cazip olabiliyor. O yüzden ben de büyük ihtimalle daha yeni bir cihaza geçiş yapardım.
Ama tabii ki Samsung Galaxy S10 da baya şık bir telefon! 😍 Eğer senin için duygusal bir bağı varsa ve bu model senin için vazgeçilmezse, aynısını almak da mantıklı olabilir. Yine de, yeni teknoloji harikalarını denemekten çekinme derim. 📱💫
aynısını niye alim aynı ürüne para verim başka güzel bir model alırım bozulursa 7 senelik iphone 5s kullandım güncelleme almayınca samsung modelini aldım
En İyi Cevaplar