Benim başım teknoloji ile dertte çünkü ben aşırı takıntılı biriyim, hangi uygulamayı neden kullanmaliyim bulamıyorum?

Yani amacımi bulamıyorum bilmiyor değilim. ornegin YouTube bı silip bı yüklüyorum Instagram bı silip bı yüklüyorum. kendimce bazen vazgeçiyor bazen çağa ayak uydurmak gerek diye tekrar yüklüyorum. benim için bu uygulamalarin varlığı bile takıntı yapmama yetiyor. mesela Google neden var ben araştırma yapmayan biriysem? Yok olsun? Mesela YouTube neden var ben yt videolari izlemek istemiyorsam veya neden teması bukadar iğrenç. neden ben kullanmadığım halde Instagram var. caga ayak uydurmak istiyorum ama bunları kullanmak istemiyorum da aynı zamanda. sanki bu döneme ait değilim gibi hepsini çok fazla kullandım zaten küçüklükten beri hiç böyle takıntım yoktu. ne zaman rahat bı hayatım oldu bunları takmaya başladım kafaya. mesela araştırma yapmak istiyorum bilimsel bilgileri takip etmek istiyorum ama hepsini asla bilemicem diye araştırmaktan vazgeçiyorum. mesela YouTube videosu açıyorum birkaç video izlerken güzel iyyiim ama sonra birden takıntım başlıyor YouTubedeki tüm videolari asla bilemicem kaçırdığım şeyler vardır diye düşünüyorum madem çağın içindeyim tam olayım diye düşünüyorum ama kusursuz değilim illaki kaçırdığım bilgiler olcak. isre bu döngüden çıkamıyorum. silip yüklüyorum sürekli her şeyi sırf bu sebeplerden. dizi izlerken böyle oluyordum yine ama onda düzeldim azıcık çünkü insanı kendisine bağlı tutan şeyler olduğunda uzun sürüyor zaten dizi diğer dizileri kaçırdığım aklıma bile. gelmiyor anladınız mı. mesela müzik dinlerken de duyguya odaklandığım için ve nekadar müzik kesfetsem kardir diye baktığım için bu takıntılar yine nadir oluyor. ama ne zaman reelssi acsam bilmediğim çok şey olacak zaten diye takintim başlıyor siliyorum. ustelik neyi sevip sevmediğimi hangi uygulamayu sevdiğimi sevmediğimi bile. bilmiyorum direkt bu uygulamalarin içine doğduk ve sorgulamadan kullandım. ama sonradan böyle oldum ben yardım edebilecek var mı. evden çıkmıyorum arkadaşım yok. internetsiz zamanlarda yaşamak isterdim en azından böyle takıntilarm olmazdı. cunku tüm hobilerim internette resmen ve hepsi hakkında çağa ayak uydur fikriyle gelen yükleme aşaması, Sonra da her şeyi bilemem mükemmel olamam zaten diye vazgeçis ve tüm uygulamalari siliyorum. duragan bir ruh halinde olmak istiyorum. hepsini yapmayu çok seviyorum ama takintim yüzünden karar veremiyorum. mesela yt kullanmak istiyorum sonra siliyorum silinde De dünyada var olmaya devam etmesi beni onu kullanmaya devam etmeye itiyor çünkü çağı ya kaçırcam ya da tam takip etmek gerek her yerden takip etmek gerek. ama olmuyor işte. siliyorum varlığı bile rahatsız ediyor sonra tekrar yüklüyorum sonra yine her şeyi bilemicem tüm reelssi videolari bilemicem illaki eksik kalan fikri yüzünden tekrae siliyorum yardım edin pls

Benim başım teknoloji ile dertte çünkü ben aşırı takıntılı biriyim, hangi uygulamayı neden kullanmaliyim bulamıyorum?