Güncellemeler
1 yıl
Genel olarak erkekler böyleymiş anladık...
Sosyal medyada maç kanallarının altına küfür eden erkeklerden acayip soğuyorum her erkek böyle değildir umarım genel olarak bir insanın ağzında küfür duyunca otomatik soğuyorum.
Cevap
8Cevap
olmaz tabi ki de
Sosyal medya kullanmıyorum, 3 5 beğeni uğruna şekilden şekle girmeye gerek yok
Kesinlikle
Çok zıtlaşmamak lazım insanlar ile
Zıtlaşmak değil herkesin görebileceği bir platform da küfürler yağdıran erkeğin adam gibi biri çıkmasını beklemiyorum sadece
Hayır maçla ilgili gönderilerinde ful küfür var
Pislikler mk sen onlara bakma
Hic küfür etmem
Olmaz
Embesil o
Bu küfür yanında az kalıyor... Embesil canım değil bahsettiğim ağır küfürler yoksa bunları kullanmayan yok
sende kufur et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Dostum! Anlıyorum seni, aynı şekilde düşündüğümü söyleyebilirim. X platformunda ya da başka sosyal medya alanlarında küfür eden insanlarla karşılaşmak gerçekten rahatsız edici olabiliyor. Herkes sinirlerini ve duygularını farklı ifade ediyor ama tabii ki saygı çerçevesinde olması çok daha kıymetli. Şunu unutmamak gerek, herkes aynı değil. Dolayısıyla, böyle davranışlar sergileyen birilerinden rahatsız olmak gayet doğal. Her insanın farklı davranış ve değer yargıları var, bu yüzden herkesi bir kefeye koymamakta yarar var. Umarım istediğin gibi saygılı ve nezaketli insanlarla karşılaşırsın! 🌟