dalga geçmedim... gerçek olan realiteyi biraz sert bir dile yazmış bulundum. sebebine gelince seni hiç tanımayan bir erkek neden sana selam verir.. resmini görmüştür , hoşlanmıştır , kısaca arzulamıştır... Erkekler de arzulama , sekse çıkar , bunun da açıklaması bu dur.. yoksa sizi kırmak gibi niyetim yoktu, patavatsızlığım için kusura bakmayınız.
ee bedenini görmüştür... abaza mı bitti arkadaşım memlekette... çok güldürdün ya beni..:) .. yüzün görünmese de olur onlar için kapatırlar bir poşetle.. hart hurt devam çatur çutur.. :) .. anla yani onların bakış o.. o kadar.. kadın san seks machine sin.. o kadar sın onlar için... dene ve gör istersen.
iyi de arkadaşım fikir sordunuz.. fikir belirtildi... ne olabilir dediniz bu olabilir dendi... ne alakası var ki şimdi... ümid ederim başınıza geldiğinizde kötü bir deneyiminiz olursa bu söylediklerim kulaklarınıza küpe olur... Çın. Çın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sanırım seni beğenmiş. Ama ne konuda olduğunu bilmiyorum. Tanıyıp tanımamak sana kalmış bir şey.
Twitter kullanan mı kaldı. bir sağlık bakanı bide trump kaldı diye biliyordum
Oooo gençler orada takılıyor
Fake ler dışında sosyal medya hesabım yok. Bana gençlerin yerini göstersene o tarafa yçneleyim ama genç güzel kızlar olsun. KS deler dediler geldm 😅
Valla güzel kız her yerde var 😂
İşaret et birine de sarayım :)
Güzellikten ziyade huy güzelliğine de bak kardes :D
O internet ortamında olmuyor
He sevgili olmak için allahım ya. Emin ol herkese atan bir maldir
Emin misin 🙁
Yani bizde tuz bitmiş sizde var mı demek için değil heralde.
Amacı bir çok şey olabilir
Tanımadan bilemeyiz
O yüzden cevap verirsen tanırsın ve anlarsın
Dereyi görmeden paçayı sıvama belki amacı farklıdır
Belki tanışmak istemiştir 😂😂
Oğlan da baya yakışıklı ve popüler hani bana bakmaz ya 😂
Belli olmaz 😂
Hayırlisi olsun o zaman 😂
öylesine djdhdh
hayır seni s... kmek için... ne için olucak ki..
Niye dalga geciyorsun ya
dalga geçmedim... gerçek olan realiteyi biraz sert bir dile yazmış bulundum. sebebine gelince seni hiç tanımayan bir erkek neden sana selam verir.. resmini görmüştür , hoşlanmıştır , kısaca arzulamıştır... Erkekler de arzulama , sekse çıkar , bunun da açıklaması bu dur.. yoksa sizi kırmak gibi niyetim yoktu, patavatsızlığım için kusura bakmayınız.
Resimde yüzüm gözükmüyor telefonla kapattım yüzümü
ee bedenini görmüştür... abaza mı bitti arkadaşım memlekette... çok güldürdün ya beni..:) .. yüzün görünmese de olur onlar için kapatırlar bir poşetle.. hart hurt devam çatur çutur.. :) .. anla yani onların bakış o.. o kadar.. kadın san seks machine sin.. o kadar sın onlar için... dene ve gör istersen.
Bedenim de pek gözükmüyor merak etme. Herkesin aklı sizinki gibi cinsellige calismiyor emin ol
iyi de arkadaşım fikir sordunuz.. fikir belirtildi... ne olabilir dediniz bu olabilir dendi... ne alakası var ki şimdi... ümid ederim başınıza geldiğinizde kötü bir deneyiminiz olursa bu söylediklerim kulaklarınıza küpe olur... Çın. Çın..
O kadar güzel kız varken beni neden secsin cinsellik için?
çok hoşsun sen... nasıl bişey sin wallahi tanımak isterdim... orijinallik meselesi yanıtın... tebrik ederim..:)
Cidden öyle. Çocuk keşke benim unimde okusaydin dedi.
hadi bakalım hayırlısı o halde
İnşallah amin