İnternet & Teknoloji Mesajlaşırken Gıf kullanmayı seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İflah olmaz bir gıf bağımlısıyım Güncellemeler1 yıl Konu etiketi ellerinizden öpsün müre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Mesajlaşırken Gıf kullanmayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Bence çok tatlı bir bağımlılık bende çok severim gifleri ama pek kullanmıyorum 🙂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 💙✨️
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aynı kafayı paylasamiyorum arkadaslarimla emoji bile kullanmiyo 🙄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl gifle iletişim kurduğun kişi>>> Yorumla isa_3200 1 yıl Sen mi Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet çok iyi olur hata araya kısa videolar gif tadında iyidir 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bende severim özellikle de cinsel konularda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geçmiş olsun bir an önce bırak 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağol sağol çok zor hsjsjjss Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden çok zor bence kolay senin elinde sonuçta Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence çok tatlı bir bağımlılık bende çok severim gifleri ama pek kullanmıyorum 🙂
💙✨️
Aynı kafayı paylasamiyorum arkadaslarimla emoji bile kullanmiyo 🙄
gifle iletişim kurduğun kişi>>>
Sen mi
Evet çok iyi olur hata araya kısa videolar gif tadında iyidir
Bana o yüklenmedi henüz.
Kardeşime atıyom arada
Bende severim özellikle de cinsel konularda
Geçmiş olsun bir an önce bırak
Sağol sağol çok zor hsjsjjss
Neden çok zor bence kolay senin elinde sonuçta
Sık değil ara sıra