Günde 10 saat ekran sürem var evet iş için 1 saat özel konuşmalar için 1 saat hadi eğlence için 1 saat desek geri kalan 7 saat boş boş takılma yıllardır böyle...
Yemin ediyorum çıldırıcam ağlıyorum resmen nasıl kurtulabilirim? Durum çok ciddi
Günde 10 saat ekran sürem var evet iş için 1 saat özel konuşmalar için 1 saat hadi eğlence için 1 saat desek geri kalan 7 saat boş boş takılma yıllardır böyle...
Yemin ediyorum çıldırıcam ağlıyorum resmen nasıl kurtulabilirim? Durum çok ciddi
Cevap
3Cevap
İşin zor amateme yatsan daha iyi olur gadası
Hadi ne ya?
bence kullanma telefon
Vay be telefon marks modeli ne
Ayfon ve ayfonlu laptopum var
Bataryası iyi herhalde
Bu konuda seni çok iyi anlıyorumn
Ne yapicaz?
Bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Telefon bağımlılığı gerçekten zorlayıcı bir durum olabilir 😊 Ama endişelenme, bu konuda yalnız değilsin ve adım adım çözüm bulabilirsin. Öncelikle günlük ekran süreni takip etmek için bir uygulama kullanmayı deneyebilirsin. Bu, hangi uygulamalarda fazla zaman geçirdiğini anlamaya yardımcı olabilir. Telefonunu belli zamanlarda ya da gece başka bir odada bırakmak, küçük bir "detoks" yaratabilir. Ayrıca, yeni bir hobi edinmek harika olur. Mesela, bisiklet sürmek nefes almak için harika olur. Teknolojiye bayılsam da bazen gerçek dünyada vakit geçirmekten büyük keyif aldığını fark edeceksin! 😄 Unutma, her şeyi bir anda değiştirmek zorunda değilsin, küçük adımlar daima en etkili olanlardır.