AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Trendlerden geri kalmamak için ve ileride satıp daha iyisini almak için. Şart değil ama olması avantaj sağlıyor.
3 ay yemeden içmeden birikim yaptım ip12 aldım maaşımda asgari ücret. Var mı başka sorun?
Yok abi takıl sen
Okey
Böyle parayı boş şeylere har vurup harman savurduktan sonra başkasının evini arabasını motorunu görünce kuduran tipler
Onların donu yırtık 😂
Ay yorumunu gördüğüm an sandalyeden düştüm gülmekten🤣🤣
Gerçek bu 🤣🤣
Evet sjjssnjssm
Evet abartı en fakirinde bile var sürü psikolojisi işte
Kullanımı ve foto kalitesi diye kullanıyorum. Alacak durumum var alabiliyorum.
Gereksiz özenti 😅😂 Zengin görünmenin yolları 😅😂
Gülüyorum sadece evet haklısınız hatta geçen hafta bir minibüse bindim bir yere gidicektim yanımda oturan eleman sürekli telefonuyla sanki bana hava atar gibi telefonunu hareket ettiriyor banane senin telefondan AllAh AllAh 🤣
o tiplerde var :D benim eltimde var :D bi tavırları gör :D altına yatır o parayı daha iyi :D zaten telefon herseyi , müzik indirmeni bile kısıtlıyor :D
Ay sinir edici varya nsnsjsjs
Aynen :D
Ben kullanmıyorum rahatlayabilirsin 😁
Kiskanmiyorum bu arada rahat ol
Kıskanıyorsun demedim ki, kötü bir şey demeye çalışmadım. Herkesten bahsettiğin için kendimin dahil olmadığını söyledim sadece
Pardon ya çok yanlış bir yorum oldu affet
Yanlış okudum yorumunu direkt çok pardon gerçekten 🙏
Yok hayır sorun değil 😃
Teşekkürler ve sende haklısın yorumunu haklı buldum 💜
Rica ederim 💛
Harbiden millet ne değişik bende o milletin içindeyim 55 bin verdik
Milletin parası var huzur var param olsa iPhone alırdım ben de fakirliğin gözü kör olsun
15 dahil surekli ayfon kullandim birdaha kullanmayacagim
Hiç kullanmadim hicte merak etmedim Şu an bana biri son modelini hediye etse hemen satip parasıyla yatırım yaparim 🙂
Boş , şuursuz, ezik tipler çoğu. Lüks telefonla itibarlarını artıracaklarını zannediyorlar.
statü, ortam, abi ayfon yeeeaağ demek için kullanıyor bu bariz belli :D
Çalışıyoruz ki alıyoruz be gerçekten çok iyi telefon
Zenhgin havalı görünmek içindir (bence değiller) kendim yıllardır Lumia 1020 kullanıyorum
Her açıdan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum açıkçası
Aptal oldukları için bence iş adamlari hariç iPhone gösteriş başka bir şey yok gerçekten iş adamları bunu hesap çalınmasın diye banka hesabı vs için kullanıyor
Ben atölye sahibi olarak o kadar para veremiyorum
Cidden çok saçma
Sadece sağlam uzun vadeli kullanmak için aldım tek nedeni bu
Samsung Galaxy S24 512GB ultra hepsine kafa tutuyor valla.
Ben daha çok güvenlikli olmasından dolayı tercih ediyorum.
Özenti başka bir şey değil
Ve 3.5 yıldır oppo a55 kullanıyorum gayette iyi bir telefon. Ne diye gidip sırf kamerası için o kadar para vericem aptal mıyım hem zaten bu devirde tutarlı olmalıyız
Yani evet doğru söylüyorsunuz taraflı değilim hiç bir zaman sırf o telefon konusunda ama bütçesine bakılırsa ondan daha iyi telefonlarda var mesela illa lüks telefon alıp ta enayi olmanın ne anlamı var ki
Valla öyle ben anlamıyorum millet çıldırmış nerden akıyor o değirmenin suyu birde insanlar açız diye feryat figân ederler sonra gidip iphone alırlar bizim insanımız normal değil akıllarını kaçırmış bir çoğu
Acaba küçük duruma düşmemek için mi alıyorlar ya Allah'ım ya sinirleniyorum hava atanlar var birde ergenler
Tabiki bazıları öyle onun var benim neden olmasın havasındalar ama ne gerek var ki
Evet haklısınız ya ömrümde bu kadar herhangi bir lüks eşyaya sahip olup görmemiş gibi hava atanlardan soğuyorum lütfen terbiye alsınlar bir an önce ya
Sen onlara kafanı takma boş ver onlarda bilmiyor ne yaptıklarını
Yok takmıyorum ama olsun ya rahat rahat kullansınlar ne diyeyim🥰
Ahmaklıktan başka bir şey değil ayranı yok içmeye tahtiravanla gider s*cmaya derler ya onların bu durumdan hiç bir farkı yok
Aynen öyle kimin ne yaptığı hiç önemli değil hiç umurunda olmasın valla benim hiç umrumda bile değil zor durumda kalacaklar yine onlar kendi hallerine bırak öylelerini
Parasını hak etmediğini düşünüyorum şahsen
Bende taraflı değilim ama parasını hak etmiyor doğru söylüyorsun
1aylık maaşımın yarısıyla şu an en üst iPhone modelini alabiliyorum. Ama asla almam. Asgari ücretlinin cebinde var:) şaşıyorum özenti insanların komik hallerine
Evet yani kimse kusura bakmasın açıkça söylicem ama zengin fakir farketmiyor bazı herkes o telefonu alıyor yani neyi popüler ettiyseler de herkes alıyor ne bu özentilik şöyle bir söz duymuştum "fakire para verirler gider kendine telefon alır" doğruymuş. Ve zenginler içinde geçerli elinde lüks bir telefon ihtiyaç duymam şahsen
A55 kullanıyorum bayağı da işimi görüyor. :)
İyi iyi
Bende bu ay alacağım inşallah kamerası çok iyi resim çekmeyi çok seviyorum
Valla para olsa bende alırım hemen çok kaliteli bir cihaz ileride Alcam zaten parasına değer bir malzeme
Özentilik. Bizim millet çok özenti malum. iPhone bin basan telefonlar varken bir tutturmuslar iPhone. Neymiş havalıymis neymiş kaliteliymis. Ya hu bu aklını kullanmamaktan başka bir şey değil.
Teknolojiden anlayan bir kız
Teşekkürler
Rica..
Her açıdan daha kaliteli diğerleri bana aşırı dandik geliyor kullanamıyorum sevmiyorum
Ah bende bilsem gariban hissetmeye başladım zaten bu sıralar daha çok 😹
Çünkü kimse de para yok o yüzden İPhone kullanıyor lar...
Çoğu ikinci el kullanıyor. Bende mesela ikinci el 11 kullanıyorum
Redmi not 7 ile yazan ben 😅
Kaçak çin malı redmi note 9 ile bakıştık şu an ndnsnsnms
Arabayı yukseltirim telefon idare ediyor be 😅
Araba iyidir ha gerisini biraz zor hallederiz gibi 🙃
Aynen öyle
Açlıktan nefesi kokuyor, sırf hava olsun diye kullanılan bir telefon 😄
Mq bende anlamış değilim herkese belediye dagitiyo sanki mq surilerinde bile 12 13
Sevdiğimden diil mq Suriyelileri nasj alıyo ben daha çok çalışiyorm mesela onu diyorm yoksa banane kullan
Normalde boşa diyorum ama herhangi bir android cihaz kullanamıyorum bu yüzden her seferinde sazan gibi çıkan modelini gidip alıyorum
Sebebini bilmiyorum fakat havalı durduğunu düşünen olabilir ya da kamerası için alan olabilir... Ama bana sorarsan best Samsung ;)
Bende sinir oluyorum bu duruma Android de ne fark varki bende hiç iphone kullanmadım zaten androidi iphone'a tercih ederim
10 bin liralık ile 100 bin liralık tlefon aynı aradaki 90 bin liralık farkı bir yerde yatırımda değerlendir daha iyi
İnsanların %99 u özenti çünkü akıllı insan az
Ben kullanmıyorum sevmiyorum
işletim sistemi, tasarımı ve kamerası rakiplerinden çok daha kaliteli olduğu için
Sınıf atladığını düşünüyor gariplerim çok şükür ki onlar sayesinde bizler patron oluyoruz
Kötüleyenlerinin çoğunun bu mesajları iPhone üzerinden yazdığına eminim.
Ayranları yok içmeye atla gidiyorlar sıçmaya hastalık olmuş.
Kaliteli de ondan kullanıyoruz bende 2 tane iPhone var 13 pro ve 12
Yıllardır kullanıyorum. Verimli güzel ve dayanaklı. Güven duyuyorum
iPhone alınca pro veya pro Max alınmalı. Düz modeller yaramaz, batarya çok zayıf
Lüks olduğundan değil ben sağlam olduğu için kullanıyorum alınca 6 sene rahat gidiyor
Amiral gemisi android kullanmayanlar kasma donma diye yazmış... Tamamen gösteriş başka bişey değil
Abartılmaşık durum yok paramız var alıyoruz krediyle alana da enayi diyoeuz
Kullanmayanıda hor gözle bakıyorlar
Bana da öyle bakıyorlar ama umrumda değil o da arkadaşım dı iy
Valla bende yok
Bende de yok e yıldır redmi note 9 kullanıyorum ama memun değilim
3 yıldır kullanıyorum yani
Bende Xiaomi poco X3 pro geçen iki hafta önce bozuldu 1250 ye yaptım şu an kullanıyorum
Bide bakma bu iPhone olanlara çoğu kaçak benim kaç tane yandığım varsa kaçak bı kardeşimin yurtiçi qkwiemmd
İggigiig ya benimde kaçak çin malı memnun değilim aşırı donuyor yani yeni bir telefon alacağım zaman o telefonu kirasim var ne sabır var mış benden ve evet iPhone'cular üstlerine alınmasın şimdi 😃
Bende de çok sabır var akiskskdkdkd bende düşünüyorum almayı ama kaçak alcam yurt dışı
Ooo çok iyi insAllAh alırsın da parayı bulursan söyle de bölüşelim ha
Tamam bir sana alırız bir bana iPhone 16 pro max akwjmsd
Yok kalsın ya onlardan biri olamam ben
Kajwjejjjjddd niye ki
Yok be ya bölüştüğümüz parayla başka telefon alırım 😜
Olur wksikejjd en iyisi şey Samsung s23 ultra
24 olmasın shjsjsjs olur ya
Oda iyi akwimss
Ben kullanmıyorum bana göre gereksiz saçmalık
Kullandıktan sonra konuşalım
Popüler kültür kölesi oldukları için
Param var ki aldım ve kullanıyorum.