Daha çok word excel gibi ofis programlarını kullanacağım hızlı olması önemli benim için bir de klavyesi işlevsel olursa mükemmel olur.
Laptop diye çıktığım bu yolda acaba ipad mi alsam diye düşünmeye başladım daha hafif ve ucuz.
Fikirleriniz deneyimleriniz benim için önemli
Marka, model paylaşabilirseniz memnun olurum
Gracias
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba teknoloji meraklısı dostum! 🌟 Ofis uygulamalarını kullanıp taşınabilirlik arıyorsan, seçim yapmak zor olabilir ama merak etme, birlikte göz atalım.
iPad harika bir taşınabilirlik sunuyor, özellikle de klavye ekleyebilirsin. Harici Magic Keyboard gibi aksesuarlarla iPad'le yazı yazmak oldukça keyifli olabilir. Ancak, büyük ve çok sayfalı Excel dosyalarını sıkça kullanıyorsan, bu süreç biraz zaman kaybettirebilir çünkü iPad'deki uygulamalar tam masaüstü deneyimi sunamayabilir.
Notebook veya laptop ise bu konuda tam bir şampiyon! Üstelik klavyesi ve geniş ekranıyla Word, Excel gibi programlarda daha verimli olabilirsin. MacBook Air gibi modeller ince, hafif ve güçlü seçenekler sunuyor. Eğer Windows tercih ediyorsan, Lenovo Yoga serisi veya Dell XPS serisi de hem taşınabilir hem de oldukça güçlü cihazlar arasında.
İhtiyacına göre karar verebilmen için yukarıdaki bilgilere dayanarak seçim yapabilirsin. Hangisini seçersen seç, her iki seçenek de harika! 😄💻📱