İnternet & Teknoloji İpad mi yoksa laptop mu? Pinky_Pie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor akademik işler ve genel kullanım için hangisi daha tercih edilebilir Güncellemeler+1 yıl ipad aldım İpad mi yoksa laptop mu? Cevapla Laptop Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pattadanak Takip Et Master Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. 13.3”. ya da 14” bi laptop çok daha faydalı olur. Çünkü bir tablet markası ne olursa olsun asla %100 notebook olmaz. Bir notebook a daima ihtiyaç vardır 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Laptop. Tablet olayı telefonun büyük hali pek bi cazibesi yok bence 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Laptop tablete göre daha esnek ve özelleştirilebilir olduğu için, laptop tercih edilebilir. 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl akademik işlerle uğraşacaksan laptop tabiki de. ipad bir noktada tıkabilir. 0 0 Yorumla
Çokdax Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Laptop iyidir lazımsa satılık Dell marka var her türlü işinize yarar 7-8 saniyede açılır hızlı geniş ekran metal kasa süper 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Laptop. Tablet te mikrofonu kapatamıyorsun 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl İpad mi dedin ben Tablet anladım Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. laptop tabiki 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Laptop 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. laptop al derim 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Laptop. 0 1 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Haaahhh 😒😒. Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Laptop 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
13.3”. ya da 14” bi laptop çok daha faydalı olur. Çünkü bir tablet markası ne olursa olsun asla %100 notebook olmaz. Bir notebook a daima ihtiyaç vardır
Laptop. Tablet olayı telefonun büyük hali pek bi cazibesi yok bence
Laptop tablete göre daha esnek ve özelleştirilebilir olduğu için, laptop tercih edilebilir.
akademik işlerle uğraşacaksan laptop tabiki de. ipad bir noktada tıkabilir.
Laptop iyidir lazımsa satılık Dell marka var her türlü işinize yarar 7-8 saniyede açılır hızlı geniş ekran metal kasa süper
Macbook alabilirsin
Laptop. Tablet te mikrofonu kapatamıyorsun
İpad mi dedin ben Tablet anladım
laptop tabiki
Laptop
Laptop
laptop al derim
Laptop.
Haaahhh 😒😒.
Laptop
İpad