Jailbreak yükledim fakat tweak bulamıyorum?

Slieo ve zebra yüklendi yüklemeyi becerdim yüklendi yaptım Ama şöyle bir sıkıntı var ki tweak bulamıyorum bulduklarımın yarısı da yüklenmiyor ya da kaynaklar yüklenmediği için yüklenmiyor iPhone 6s kullanıyorum 15.8.3 ana ekrandaki kişlseleştirmek istiyorum ve Ana ekrana her zaman açık ekran eklemek istiyorum ama android'lerdeki gibi olanlardan değil iPhone'larda sanki ekran açıkmış gibi gözükenlerden istiyorum yani ekran kapalı ama açık gibi gözüküyor ekran kararıyor bir de şarkı dinlerken albüm kapağı kocaman gözüküyor onu da yapmak istiyorum ama bunları nasıl yapabilirim kaynak öneriliyor ama önerilen kaynaklar kullanılmıyor yani geçersiz olarak sayılıyor yüklendikten sonra uyarı alıyorum ya da içerisine hiçbir şey bulamıyorum ya da yükleyemiyorum içerisinden bir şey Yani tamamen kilit ekranı istediğim gibi kişiselleştirebileyim bir de şunu istiyorum Buradan yazmamin sebebi teknolojik yazışmalarda hiçbir şekilde yanıt alamıyorum buradan bir tık daha hızlı oluyor uygulamadan eski sürümlerini indirebileyim ya telefonumun uyumlu sürümü indirilebilir Yani şöyle telefonuma indirilmiyor yüksek bir sürüm istiyor o zaman ben de onun düşük sürümünü indirip telefonumda kullanabileyim buradan sorup Buradan böyle yanıt vermemin Nedenini de internette bir sürü şey buldum ama kaynaklar geçerse ya da uygulamalar yüklenmiyor O yüzden buradan soruyorum ve teknolojik sitelerde yanıt almam çok uzun sürüyor ya da hiçbir zaman yanıt alamıyorum
Jailbreak yükledim fakat tweak bulamıyorum?