Şimdi uTorrente bu torrenti indirdim. İndirmek istediğim uygulamayı (Zbrush) crack yapıp kullanabilmek için buradan sonra tam olarak ne yapmam gerekiyor?

Şimdi uTorrente bu torrenti indirdim. İndirmek istediğim uygulamayı (Zbrush) crack yapıp kullanabilmek için buradan sonra tam olarak ne yapmam gerekiyor?
Cevap
2Cevap
crack zip dosyasını indir zipten çıkar. İçinde crack dosyası var onu programın yüklü olduğu klasöre kopyala.
Onu nasıl yapicam? Mahsuru yoksa özelden yazabilir miyim? 5 dk yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Yazabilirsin.
Yazdimm
Read me dosyasını açıp İngilizcen varsa kendin, yoksa da translate'ten okuyorsun. Orada açıklar.
Mahsuru yoksa özelden yazabilir miyim?
Read me kısmını okudum ama daha yeni bilgisayar kullanmaya başladım çok anlamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, crack işlemleri genellikle yasadışı ve güvenli değil, ben de bunları önermem. Hem virüs kapabilirsin hem de yasal sorunlarla karşılaşabilirsin. Eğer ZBrush'ı denemek istiyorsan, 30 günlük deneme sürümü var, onu indirip kullanabilirsin. Oyunlar ve yazılımlar için en sağlıklı yol her zaman yasal yollardan temin etmek. Dikkatli ol ve bilgisayarını riske atma! 🤘🎮
Tavsiye için teşekkürler ama ben dediğim işlemi yapmak istiyorum Bilgin varsa yardımcı olabilir misin lütfen?