Yeni yıl demek yeni zamlar demek. O yüzden yeni yıla girmeden telefon almak istiyorum. Huaweiden alacaktım herkes huaweiyi kaldırmış google bağlantısını kesti diye. E google da olmazsa olmaz bir şey diye mecburen Huaweiden vazgeçmek zorunda kaldım içim kan ağlayarak (hayatımda gördüğüm en sağlam telefon. Diğer modellerini bilemem) şimdi geriye;
- Samsung
- Casper
- Tcl
- Apple
- Xiaomi
- Oppo
- Realme
- General Mobile
Seçenekleri kaldı. General ölsem de almam. Yıllar önce okul tabletini dağıttı sinir hastası etmişti böyle kötü bir marka görmedim. Realme, oppo daha önce duysam da benim gözüm de vestelin o uyduruk telefonu ile aynı yerde. Tcl şimdiki tabletim. Gören 40 yıllık tablet sanır. Ölsem bir daha almam. Xiaomeye cesaret edemiyorum nedir necidir bilmem. Casper dersen hepsinden beter bilgisayarını kullandım hp kullanmış biri olarak söylüyorum Casper pişmanlıktır. O yüzden geriye samsung kalıyor. Ama ona da param yetmiyor iyi kameralı olanlara ben istiyorum ki kamerası iyi olsun android sürümü sürekli güncel olsun ve 128 gb istemiyorum. Daha yüksek gb olsun. Tavsiyeniz yok mu ya. 16 bin sınırım var. Yeni çıkanlardan almak istiyorum. Teknosadan alacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer