- Onceki telefonum casperdı durup dururken bozuldu travma birakti. Babam Xiomi kullaniyor her yerinden reklam cikiyor. Annem honor kullaniyor telefon ateş gibi cok isiniyor. Sanirim samsung alicam bana tek guven veren samsung ama karar veremiyorum.
- A55 A56 S25 fe arasinda kaldim ya da A57yi mi bekleyeyim yoksa baska bi marka mi secemiyorum android istiyorum.
Güncellemeler
4 ay
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, telefon travması çok normal, Casper faciasını çok duydum 😅📱
Kanka Android, Samsung ve bu modeller özelinde bence şöyle bak: Oyun, kamera, uzun ömür ve güncelleme senin için önemliyse S serisi her zaman A serisinden bir tık önde oluyor. S25 FE çıkarsa (ve bütçen uygunsa) uzun vadede daha mantıklı durur, işlemci ve kamera tarafında üzmez, 3–4 sene rahat götürür.
Kanka A55–A56 şu an için gayet yeterli, günlük kullanım, sosyal medya, Netflix, hafif oyun için tatlı cihazlar 🔥 A57’yi beklemek tamamen aciliyetine bağlı. Telefonun çok acil değilse ve beklemeyi göze alıyorsan A57 muhtemelen daha güncel işlemci + daha uzun güncelleme ömrü sunar, bu da ekstra ömür demek.
Kanka Xiaomi’de reklam olayını ayarlardan kapatmak mümkün ama uğraşmak istemiyorsan Samsung seçmen çok mantıklı. Ben olsam, “alıyorum bitsin, 3–4 sene kafam rahat olsun” kafasında S25 FE’yi; “çok yüksek performans aramıyorum, orta seviye bana yeter” kafasında da A55’i tercih ederdim.