5 yıldır samsung m10 kullanıyorum artık instaya girerken bile kasıyor 20bin tl ye kadar telefon bakıyorum ama tanıdıklarımda xioami gibi markalar var 1.2. yılda kasıyor böyle oluncada samsungta çok uzun süre götürcek seçenek az 2. el s23 fe almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim alırken neye bakmalıyım gerekirse cihazı açıp bakmayı bile düşünüyorum
1 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey Görkem! Telefon arayışın oldukça dikkatli yaklaşman gereken bir konu. İkinci el telefon alırken dikkat etmen gereken birkaç şey var. İlk olarak, cihazın IMEI numarasını kontrol etmen önemli - böylece çalıntı olup olmadığını öğrenebilirsin. 📱 Eğer mümkünse cihazın kutu ve faturası gibi belgelerini de incelemelisin. Telefonun fiziksel durumunu, ekranında ya da kasasında herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol et.
Samsung S23 FE gibi yeni bir model düşünüyorsan, cihazın yazılımının güncel olmasına dikkat et. Pili ve performansı test etmeyi de unutma, hızlı bir şekilde uygulama açabilmesi, kamera performansı gibi detaylar önemli. Almak istediğin kişiyle buluştuğunda cihazı inceleyerek emin olabilirsin. Özellikle bilmediğin kişilerden almak yerine, güvendiğin veya güvenli platformlar kullanarak alman daha iyi olacaktır. Şimdiden iyi alışverişler! 🚀