Alışveriş & Hediyeler İphone alırken nelere dikkat etmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 2. ci el garantili iphone 12 alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim 20 k altı arıyorum Güncellemeler+1 yıl ya yok mu yardmcı olcak birii İphone alırken nelere dikkat etmeliyim? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ekranda ölü piksel var mıDeğişen var mıKutu fatura garanti var mı 0 0 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl 2. El alma bence, tamir görmüş telefonu sana kitlerler sorunsuz diye sonra baya paran gider tamire 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı. Kamerasi tozlanmis mi , ekranda ışık sızması var mı ve batarya durumu 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Fc ıd çalışsın pil sağlığına dikkat et 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Face ID gibi özelliklerinin çalışmasına dikkat et. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl neden ikinci ell 0 8 Yorumla Soran +1 yıl param sıfır almaya yetmiyor Cevap sahibi +1 yıl sıfır olsunyeni olsunilla iphone olmasıgerekmiyor.. Soran +1 yıl iphone alıcam ben Cevap sahibi +1 yıl hangisi mesela Soran +1 yıl 12 dedimya Cevap sahibi +1 yıl sermayen kaç tır Soran +1 yıl 20 bin altı Cevap sahibi +1 yıl bir arkadaşımdakayıtlı yurt dışı cihaz warbirde kapalı sıfır 12 iphone ler warr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ekranda ölü piksel var mı
Değişen var mı
Kutu fatura garanti var mı
2. El alma bence, tamir görmüş telefonu sana kitlerler sorunsuz diye sonra baya paran gider tamire
Kamerasi tozlanmis mi , ekranda ışık sızması var mı ve batarya durumu
11 satıyorum düşünürsen yaz :D
Fc ıd çalışsın pil sağlığına dikkat et
Face ID gibi özelliklerinin çalışmasına dikkat et.
İlk pil değerini sorardım.
İkinci el olmamasina
Alma bence
neden ikinci ell
param sıfır almaya yetmiyor
sıfır olsun
yeni olsun
illa iphone olması
gerekmiyor..
iphone alıcam ben
hangisi mesela
12 dedimya