Telefon alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Güncellik açısından artık 5G ye ulaştık. Bu konu ömemli. Aytıca iş hayatınuzdada kullandığınız başka hatlar varsa dual sim tercih etmeniz faydalı olacaktır. Bunun dışında kamera, özelliklerini fotograf çekerek test etmelisiniz. 3 ya da 4 gb ram ile 256 gb kapasite düşünmelisiniz.
Eyw
Android alacaksan ram hacmine bak. 6 gb kısa vade için, 8 gb uzun vade için iyi.
iOS alacaksan dahili depolamanın en yüksek hangisini alabiliyorsan onu al. Çünkü uygulamalar androiddekinden daha büyük boyutta oluyorlar.
Kamerası için ise en iyisi çekilmiş örneklere bakmak.
Pil önemli ise, pil incelemelerine bir bak derim
Eyw
Cevap
6Cevap
Rami'ne, androidse işlemcisine , yurt dışı alacaksan global olmasına.
Fotograf çekmeyi seviyorsan kamera mp'sine
Eyw
iPhone olmasına kakaksjdjr
Iphone kotu bence
Kullandın mı hiç
Hayır ama kullanan çok yakinim var ama tabi yüksek model alırsan ayrı onlarda pahalı
iPhone kötü değil işlemcisi iyi hem şimdi s23 un snapdragon işlemcisi çıkmış millet vay bee diyor 2 3 seneye o işlemci iş yapmacak yavaslicqk telefon kasmaya başlar bütün android kullanan arkadaşlarım bundan şikayetçi iPhone ü 10 sene kullan yine kasma bişi olmaz çünkü işletim sistemi android gibi açık değil androidde apk indirmesen bile o işletim sistemi açıklığından zararsız ama telefonu yavaşlatan birsürü virüs giriyor
Şarjı az gidior
Az gitmiyor gününü götürür üstüne %50 şarj bırakır garantili alacağn içinde 2 sene içinde bitmeden pilini tekrar değiştirirsin 4 sene pil sıkıntısı olmadan kullanırsın
Ln ben canım herşeyi yanlis biliom sznbxbxj bu arada şarj konusunda yani kullanan kisiler prizle dolaşiyorlardida ondan
6s kullanıyorsa normaldir 11 ve üstünün şarjı çabuk bitmez
Ben 5-6 binlik bişi alicam
Redmi note 10 veya Huawei p30 İyidir o rakamlara
Evet note 10'u düşüyordum zaten p30'ada bakicam simdi
Ben redmilerin kamera kısmını sevmiyorum Huawei o konuda daha iyi
Abimler redmi kullaniyor banada not 10'u önerdiler şimdi huawei pek bilmediğim için
Huawei genel olarak iyi sadece Google desteğini çekti diye biliyorum
Ztn kamerayla pek işim olmaz ben oyun oynarım birde sosyal medya işte
Oyun performansında redmi daha iyi bence
Redmi alırım o zaman
Ama yinede o tarz telefonlara uzun süreli güvenme 2 3 seneye oynatmaZ
Ee ne alcam o zaman
Samsung iyi mi önerebileceğin model var mı
Bence üstüne 3 4 daha koyup note 12 al uzun süreli performansta 6 ile 10 bin tllik telefonlar arasında çok fark oluyor birsürü videolarını izlemiştim azıcık daha para koyup üstüne note 12 al uzun süre telefon almazsın daha
Valla parasını ben vermiyorum onu gelde babama anlat :d
Kaç yaşındasın? Bence bir şekilde 3 4 bin biriktir bu ekonomide zor değil telefonu aldıktan sonra anlarsın çünkü dediğimi
Ortaokul yani öyle aşırı birşeye ihtitacım yok işim yok okuyacagim bolumdede gerek olmayacak. ama senin dediğin daha mantikli abim 4 sene önce redmi note 8 aldı halen mis güzel kullanirsam sıkıntı olmaz bence
İşlemci kamera ram depolama marka
Eyw
Ne demek
İşlemci , bellek hafizası , ekran , kamera
Eyw
İşlemcisine
Eyw
İkinci elmi
Sıfır
Sorun değil
Bu biraz sana bağlı çok mu foto çekersin detay seversin kamera ve depolama iyi olmasi gerekir oyun oynamayı seviyorsan yüksek güç ve sistem gerektiren oyunlar ise ram ve işlemci güçlü, yüksek olmalı sunum hazırlama metin okuma işi fazla ise ekran yenileme hızı yüksek olmalı veya beni yarı yolda birakmasin diyorsan bataryası uzun süre tutmalı gibi
En İyi Cevap