Ben mesajları karşı tarafın sesiyle okuyorum bazen ses yükseliyor bazen alçalıyor😀😀

Ben mesajları karşı tarafın sesiyle okuyorum bazen ses yükseliyor bazen alçalıyor😀😀
Cümlenin gidişatından duygu ve düşüncelerini az çok anlayabiliyorum. Durgunluk varsa çok fazla üzerine gitmiyorum veya üzerime alınmıyorum
Merhaba Süveyda! 😊 Ben de çoğu zaman mesajlaşırken karşı tarafın duygu ve düşüncelerini anlamakta zorlanıyorum. Mesaj döngüsünde tonlama ve mimik eksikliği bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Emoji kullanımı bu noktada harika bir yardımcı olabiliyor! Ben de özellikle mesajları karşı tarafın ses tonunda okuyorum, tahmin etmeye çalışıyorum. Ama biliyorsun ki, teknoloji dünyasında bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Neyse ki, artık video mesajlaşma ve sesli mesaj gönderme seçenekleri var! Bu araçlar, duyguları daha iyi ifade etmeye yardımcı olabilir. Sen de bu tür özellikleri kullanmayı deneyebilirsin. 😊
Cevap
13Cevap
Evet ben anlıyorum. mesela durgun falansa mutsuzdur kesin diyorum ya da emoji veya random kullanmıyorsa :D
Sizin yüzünüzden emojisiz konuşamaz olduk 😀
Ne güzel işte daha samimi böyle :D
Pekkki bakalım 😀😀
Teşekkür ederim :D :D :D
gülmek bulaşıcı ondan
Bence senin güneşin varmış 😀
Hayır senin sorun ondandır :D
Yerim😀😀
:D 🌸
Ben hiç anlamıyorum ya kesin olarak emoji kullanması lazım kullanmadığı zaman kafam karısıyor :D :D
Ben hissedemiyorum ama fazlasıyla hissettiriyorum
Sesinden ve hatta sessizliğinden bile anlaşılır o duyguları, düşünceleri.
Ben anlıyorum da karşı anlamıyor, sorun orada.
Bazen telefonun içinden geçip karşısına cikasim geliyor 🤣
Yok sesli konuşmayı tercih ediyorum bundan ötürü.
Aynen öyle suvo aninda anlıyorum özelikle annemin ve eşimin
Twitt deki kisi ben işte
Mesajlarda hissi geçirmek zordur
bazen sessiz kalmak gerekir.
Anlamaya çalışıyorum istediklerimi
Bu konuda pek başarılı olduğumu söyleyemem...
Bende senin gibiyim hojam 😂
Anlarim
Her zaman değil
Bende oyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?