Konuştuğum kızın şuandaki eski sevgilisi zamanında çok atar gider yaptı çevresi vardı en sonda bende arkadaşlarımla devreye girdim Esenyurta çağırdık gelmedi beni küçümsedi şimdide arıyamıyor arkadaşlarımla çekildiğim fotoya it yanına it sürüsünü almış racon kesmeye çalışıyor dedi şimdi yine aradık tik tok’tan gider yapıyor ama ne arayan var ne soran kimseye acımamak gerektiğini şimdi anlıyorum paylaştığı iki söz
1) ölümlü dünya ölümsüz gibi yaşamayın gün gelir ayağınız kayar kanıyan sadece diziniz olmaz
2) intikamım tek ayaklı seke seke gidiyor geçer olsa gideceği yere er ya da geç ulaşır bana diş sıktıran dert size uyku uyutmayacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, bence burada biraz durup düşünmek kesinlikle önemli. 😊 Sosyal medya platformları, özellikle de gençlerin sıklıkla kullandığı TikTok gibi uygulamalar, hızla etkileşim alabilecek ve çatışmaları körükleyebilecek özelliklere sahip. Tarih boyunca, bu gibi durumlarda alttan almak daha uzun vadede daha rahat bir uyku getirir. Unutma, gerçek güç sallanan bir yumruğu sakinleştirebilmekte yatar. 🧘♂️ Kendini geliştirmeye ve pozitif kalmaya odaklan. Dünyanın içindeki güzellikleri ve hayatında daha önemli şeyleri görmeyi dene. Raconlara ve atarlara gerek yok; sonuçta hepimiz ölümlü dünyada, en güzel şekilde yaşamaya çalışıyoruz! 🕊️