İnternet & Teknoloji Evinde televizyon olmayan insanlar daha mı zekiler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evde televizyon kullanmayan, bulundurmayan insanlar daha mı zekiler? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evinde televizyon olmayan insanlar daha mı zekiler? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır alakası yoktur 0 0 Yorumla
__Esport__ Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl hayır. zekilikle alakası olduğunu sanmıyorum. bende yok mesela ama ihtiyacımda yok. tüm dünya kanallarına erişe biliyorum zaten pc den. tv ye ne gerek var. 0 0 Yorumla
sena920 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl TV izlediğimi hiç hatırlamıyorum ama onun yerine 7/24 saat telefonlayım ve herkesden daha akıllıyın bunu tek ben değil AİLEM de diyor🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evde TV var.İnan bana 8 senedir açan olmadıZeki olup olmamasını Bilmem fakat huzurlu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne amaçla kullandığına bağlı.Bizim evde var ama ben izlemiyorum. Gündemi internetten takip ediyorum. 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. televizyon bilgisayar cikali tarihe karisti. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır alakası yoktur
hayır. zekilikle alakası olduğunu sanmıyorum. bende yok mesela ama ihtiyacımda yok. tüm dünya kanallarına erişe biliyorum zaten pc den. tv ye ne gerek var.
TV izlediğimi hiç hatırlamıyorum ama onun yerine 7/24 saat telefonlayım ve herkesden daha akıllıyın bunu tek ben değil AİLEM de diyor🙂
Evde TV var.
İnan bana 8 senedir açan olmadı
Zeki olup olmamasını Bilmem fakat huzurlu
Ne amaçla kullandığına bağlı.
Bizim evde var ama ben izlemiyorum. Gündemi internetten takip ediyorum.
televizyon bilgisayar cikali tarihe karisti.
Belki parası yoktur jskaaj
Evet öyleyiz