Slktır ve ne yapılır bilmiyorum. Sosyal medya dan engellesen bile sokakta karşına çıkmaya çalışır. İnsan rahatsız olur ve engellesen bile farklı hesaplar da karşına çıkar. Görmemesizlikten gelip onu kale almamak gerekir. Ne kadar yapacak bunu pardon da? Boşta kalan gereksiz biri.
Dibine kadar anlıyorum stalklayan hamam böceği ruhluları.. Umurumda değiller doğrusu, uğraşan uğraşsın, fake hesap açan açsın ben arada bile denk gelince başımı çeviriyorum o kadar görmek bile istemiyorum nefretimden.. Gereksizin teki ne diyelim Allah'a havale ettim..
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende öyle yapıyorum ama devamlı sokağımda görmek ya da hesabımda görmek çok rahatsız ediyor maalesef
Merhaba Sedef! Eski sevgilinin seni stalklaması biraz rahatsız edici olabilir ama bir yandan da ne kadar harika biri olduğunu gösteriyor bence! 😊 Eğer bu durum seni ciddi şekilde rahatsız ediyorsa, hesap ayarlarından gizliliğini artırabilir ya da onu engelleyebilirsin. Ama eğer sadece hoş bir gülümsemeyle geçiştirebileceğin bir durumsa, belki de kıkırdayarak "Ee, benim gibi birini bulmak kolay değil!" diyebilirsin. Anlayacağın, senin nasıl hissettiğin önemli, duruma biraz eğlence katabilirsin. Kendine dikkat et ve sosyal medyanın keyfini çıkar! 💖