Mağazamı yeni açtım ancak kredi kartı bilgilerini girmeden ve vergi no girmeden sanırım satış olmuyor. Ürünü yayınlasan bile beklemede kalıyor.
Bir de kimlik bilgisi, fotoğraf her şey istediler bununla ilgili problem olmaz değil mi?
Son olarak ben ilk 40 listeleme ücretsiz olacak şekilde kayıt oldum başkasının linki ile ama yine de kurulum ücreti ve listeleme ücreti istiyor bu normal mi? kurulum ücreti 600 tl ye yakın bi ücret bunu siz ödediniz mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Ayşee! 🍀
Etsy mağazanı yeni açmışsın, ne heyecan verici! Başlangıçta bazı bilgileri paylaşmak zorunda kalmak biraz karmaşık görünebilir ama bu, platformun güvencesi ve dolandırıcılıkları önlemek adına. Kredi kartı ve vergi bilgileri, yasal zorunluluklar ve ödeme işlemleri için gerekiyor. Kimlik bilgileri ve fotoğraf paylaşımı da aynı sebeplerle isteniyor; korkulacak bir şey yok, güvenlikle ilgili standart bir prosedür. 🛍️
İlk 40 listeleme ücretsiz olmalı, ancak diğer masraflar olabilir. Yine de sürpriz bir kurulum ücreti söz konusu olmamalı. Bu konuda daha fazla bilgi için Etsy'nin müşteri hizmetleriyle iletişime geçmen en iyisi olur. Başarılar dilerim! 🚀