Bu kişiden şüphelenmiyorum ama kabul etmiyor daha önce beni tehdit etti başka kimseyle konuşmadım zaten mesajda eski ss duruyor rezil edicem kanıtlarım var dedi abuk subuk laflar
Güncellemeler
1 yıl
Elinde nude fotom yok hiç birsey atmadım belki başkasınınkileri kullanıyor
Güncellemeler
1 yıl
Sizce bu kişi olabilir mi?
Instada adıma açılan hesap var sizce bu kişi yapmış olabilir mi?
Ben birsey yapmadım hiç bir suçum yok bunun akrabası bana istek atmış bilmiyordum sonra o benim fotomu beğenmiş bende bir iki tane fotosuna like attım bu çocuk ona demiş bu kız banada sardı bas bu kıza benim içinde gibi laflar o günden beri olanlar oldu hakaret tehdit hepsi neyseki yakınımda değil bu pislik
Ben Turkiyede yasamıyorum böyle tipler her yerde var işte gördüğünüz gibi iyi ki de buluşmadık Hersey bitti birde özel hareket çalışıyor bu kişi o yüzden de biraz endişelenmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nasıl böyle bir şey yapabilir. Senin Pp resmini mi koymuş?
Şu hesabı bana atsana
Bu hesapları nasıl buldun? Hadi bu WhatsApp daki çocuk diyelim. Nasıl buldun bu Instagram'da ki hesabı?
Ana ne okudum öyle
?
Nerden buluyorsunuz böyle tipleri ülkede her gün kadın öldürülüyor dikkat edin hayatınıza aldığınız kişilere
Ordan bakınca size kim haklı ve nasıl duruyor merak ediyorum başkasının gözünde?
Güvenip bişeyler anlatmışsın karşı taraf köpek olunca rezil etmek istemiş seni
Ben birsey yapmadım hiç bir suçum yok bunun akrabası bana istek atmış bilmiyordum sonra o benim fotomu beğenmiş bende bir iki tane fotosuna like attım bu çocuk ona demiş bu kız banada sardı bas bu kıza benim içinde gibi laflar o günden beri olanlar oldu hakaret tehdit hepsi neyseki yakınımda değil bu pislik
Ailene anlat başın derde girmesin sonra
Sence bu kişi açmış olabilir mi engelledi beni her yerden ama arkamdan iş çeviriyor ne yapacağım ben
Daha devamı var hepsini atamadım yemin ediyor ama inanmıyorum sürekli Allahın belasi gibi laflarda bulunuyor
Bence o yapmış dediğim gibi ailene söyle başına bişey gelmesin sonra pislik köpek
Ne kötü insanlar var
Ben Turkiyede yasamıyorum böyle tipler her yerde var işte gördüğünüz gibi iyi ki de buluşmadık Hersey bitti birde özel hareket çalışıyor bu kişi o yüzden de biraz endişelenmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Şikayet et siber suçlarla mesleği riske girse aklı başına gelir
ifşa hesabınımı açmış
Elinde fotom yok muhtemelen başkasının fotolarını atmıştır hesap kapalı benim adıma açılmış gizli
yaz hesabı buraya ben kapatıyım
Kapatırız knka ulas bana
Olabilir