Tekrar biraraya gelmenin sırrı bu mu?

İnternetde surf yaparken bu videoyu buldum ve ilk sizlerle paylaşmak istedim. Bulduğum internet sitesinde yorumlarda hep ise yaradığını söyleyenler vardı ve sizler de bildiğim gibi ayrılık acisini çekiyorsunuz. Size bir link yollıcaktım ama levelim yetmediği için biraz burada açıklayacağım kısa ve öz açıklamaya çalışacağım;

Ayrılıktan sonra hepimiz çok yalvarmışızdır. Her zaman aramışızdır falan filan. Bunu herkes yaptı, kendinizden utanmayın bunu yaptığınızdan.. Şimdi ne yapacaksınız? Bir çok başlangıç hareketi var ama en etkilisi içinizden ne hissettiğiniz. Yani sezgilerle karşı olmak gücünüzü kullanın ve bu güç sizin içinizde. Öncelikle bu ayrılığı kabul edin ''evet haklısın ayrılmamız gerekiyordu'' diyebilin ilk olarak.

Eğer size geri dönmesini istiyorsanız ilişkiyi ısrarla biraya tutmak yerine. Önce gitmesine izin vermelisiniz hata bir adım ileriye gidin özgürlüğünü bağışlayın.. Ona kendi el yazınızla kısa bir mektup yazın ve deyin ki ''biliyor musun evet biraz çıldırmış gibi davrandım, tamamen sen haklısın, ayrılmamız gerek gerçekten, çünkü ikimiz için de en doğrusu bu belki de''. İşte bu sizin başlangıç hareketiniz. Onun tarafına geçmelisiniz, onu serbest bırakmalısınız kı daha sonra sonsuza dek geri dönsün..

Bunun doğrulunu açıklıyabilirim. İnsanlar her zaman elde edemediklerini isterler. Bu insanın doğası gereği olan birşey, bunu hepimiz biliriz öyle değil mi? Söylediklerimi unutmayın mesaj göndermek yok, aramak yok, üzerine düşmek yok!

Arkadaşlar işe yaradıysa lütfen yorum yazıp bilgilendirin! Lütfen yaptıktan sonra nasıl işe yaradığını bizlere bildirin!
Tekrar biraraya gelmenin sırrı bu mu?