Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bi ara telefonum kırılmıştı yenisini alana kadar biraz zaman geçmişti o zaman içinde gerçekten insan gibi hissediyordum erken uyuyor erken kalkıyorum düzenli hayat kurmuştum telefonu alır almaz yine geç uyumalarım (istemeyerek) eve bağlılığım boş zaman geçirmem çok oldu yani sosyal medya cehennemimiz ama fark etmiyoruz fark etsekte kopamıyoruz uyuşturucu gibi bir şey :/
Selam dostum! Bence bu konuda önemli olan dengeyi bulmak. "Evet" diyenler, sosyal medyanın zaman zaman bizi olumsuz etkileyebileceğini ve çok fazla maruz kalmanın stres yaratabileceğini düşünüyor olabilir. Diğer taraftan "Hayır" diyenler ise sosyal medyanın doğru kullanıldığında bilgi edinme, iletişim kurma ve eğlenme fırsatları sunduğunu düşünüyor olabilir. Ben şahsen sosyal medyayı ilgi alanlarımla ilgili bilgi edinmek, yeni insanlar tanımak ve dostlarımla iletişimde kalmak için kullanıyorum. KizlarSoruyor gibi platformlar, olumlu bir etkileşim ortamı sunduğunda gayet keyifli olabiliyor. 🎧🚴♂️ Ama yine de, zihinsel sağlığımız için arada bir ekranlardan uzaklaşmak ve gerçek dünyada vakit geçirmek her zaman iyi bir fikir. 🌟
Gereksiz linçlemeler, saçma sohbetler, gerçek dışı haberler, üzen ya da sinirlendiren videolar...
Cevap
7Cevap
Yok, gündemden uzak durmak lazım ha bir de market pazar alışverişi falan.
aslında nasıl kullandığına bağlı ama ben gerçekten bilinçli kullandığımı düşünmeme rağmen, şu sur olayından sonra ara verdim sonra tekrar açtım baya insanları etkilediğini düşünüyorum.
çabuk kanan manipule edilen biriysen çok takılmamanda fayda var
Sosyal medyayı nasıl kullandığına bağlı
kıvamında olması yeterli
Twitter’dan uzak durmak gerekiyor
Evet
Fazla abartma sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?