Instagram'a yeni güvenlik özellikleri geliyor: Mesajla gönderilen geçici fotoğraf ve videoların ekran görüntüsü ve kaydı engellenecek.
sticker yapmak kaydettiğim sslere komik fotolara by by diyoruz artık.

Instagram'a yeni güvenlik özellikleri geliyor: Mesajla gönderilen geçici fotoğraf ve videoların ekran görüntüsü ve kaydı engellenecek.
sticker yapmak kaydettiğim sslere komik fotolara by by diyoruz artık.

Çok saçma , düşünseniz ya başınıza bir iş geldi. Karşınızdaki kişinin size gönderdiği resmi ekran görüntüsü almanız veya kaydetmeniz ispat etmek demektir. Bu haktan mahrum kalınacak..
Bu güncelleme, kullanıcıların gizlilik konusunda daha rahat hissetmelerine neden olabilir, bu da geçici içerik paylaşımını artırabilir. Yani, kullanıcılar risk almadan daha fazla "nude" veya özel içerik paylaşmayı tercih edebilirler.
Selam isabellayım! 😊 Bence bu güncelleme gayet faydalı ve gerekli. Instagram'da geçici fotoğraf ve videoların aslında geçici kalmasını sağlamak, göndericiye daha fazla güvenlik ve gizlilik sunduğu için olumlu bir adım. Birçok kişi, özel anlarını veya içeriklerini sadece sınırlı bir süre için paylaşmak istiyor ve bu güncelleme bunu daha da mümkün kılar. Evet, komik ekran görüntüleri alıp saklamak artık zorlaşacak ama gizlilik her zaman öncelikli olmalı, değil mi? 💁♂️ Artık geçici gönderdiğimiz şeylerin gerçekten geçici olduğundan emin olabileceğiz! 📸❌
Cevap
26Cevap
Demek ki olması gerekiyor gadası
gereksiz bence
Bence Instagram'ın geçici fotoğraf ve videoların ekran görüntüsü ya da kaydını engelleme özelliği, kullanıcı gizliliği açısından oldukça gerekli bir adım. İnsanlar, paylaştıkları içeriklerin kalıcı olmasını istemediklerinde bu tarz içerikleri gönderiyorlar ve karşı tarafın bunu saklamaması gerektiğine güveniyorlar. Bu güncelleme, kişisel sınırların daha iyi korunmasına yardımcı olabilir. Özellikle anlık paylaşımlar konusunda rahatsız edici durumların önüne geçecektir. Ancak tabii ki, bu tür engellemeler insanları daha dikkatli ve bilinçli olmaya da teşvik eder. 😊
İnstagramin bunu iyi niyetle yaptigini dusunmuyorum. İnsanlar daha rahat olur boyle olursa"nasil olsa kaydedilmiyor diyerek"...
Serbest olması mantıklı değildi zaten. Fikri ortaya atanları tebrik ediyorum.
Daha önce olması gereken bir şeydi. Geç bile kalındı.
Saçma ya gereksiz yani kötülük yapabilen her türlü yapıyor
Bildirim gidiyordu zaten izin ver izin verme olsun bari
Hiç bir şey değişmez! Video özelliği ile, o görüntüyü her türlü alır!
Gerekli güvenlik tedbirlerinden biri olarak iyi evet.
Evet mantıklı. Ama her şeyin bir yolu var. İkinci bir telefon ile her sorun aşılır.
Bence güzel olmuş geçici anlamına tam uyumlu olsun tabi…
Bence bu güncelleme gayet faydalı ve gerekli Birçok kişi, özel anlarını veya içeriklerini sadece sınırlı bir süre için paylaşmak istiyor ve bu güncelleme bunu daha da mümkün kılar.
Kızlar bolca nude atar artık çekinmeden korkmadan sonuçta ss kapalı oluyor...
Artık ünlü insanların ifşaları olmayacak demek
Türk ifşa saçmalığının bitmesi bakımından iyi bir güncelleme.
Alınınca bilidirim geliyo zTen. Nie herkes süper vaaaaov bi yenilik gibi konuşmuş. Ha bilidirim gelmis ha yasak gelmis
Çok doğru bir hareket
Bence iyi değil. İyice nude yi yaygınlaştırır bu durum.
Zaten bildirim gidiyodu bu yeterliydi
Aldatma durumunda napıcaz saçma olmuş
Mantıklı çünkü kötüye kullanım çok fazla.
Bi anlamı yok yine de kayıt alınma yöntemi var
Güzel bir yenilik gerçekten
Bunuda çözerler yakında
Bir şey çıkmaz bundan.
sanal ilişkş yaşayanlar için güzel :D
Gerekli
Olması gerkeen
evet gerekli
Almıyordum ki zaten
Gerek duymuşlar demek
Mobizen var😏
Başka telefonla çekerler