İnternet & Teknoloji Instagramda tum bildirimleri kapatma ozelligi var mi? Cuthepanther Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var mı biliyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Telefona indirmeyecegim instagrami google üzerinden gireceğim Instagramda tum bildirimleri kapatma ozelligi var mi? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayarlardan Uygulama bildirimlerini kapatın hiç-bir bildirim gelmez 0 4 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Uygulamayı indirmeyecegim ama Google üzerinden gircem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman bildirim geliyor mu ki geliyorsa giris yaptığınız tarayıcının bildirimlerini kapatın Yorumla Cuthepanther +1 yıl Gizli google sekmesinden gircem jhjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam olarak anlatırmısınız ablam dönüş yaparmisiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fake hesabın var bildirim gelmesn mi istiyosn oradan 0 8 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Yani daha yok ta acicam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baya gizli işller pesindesn demek heyecanlı insanları severm yardmcı olcam sana Yorumla Cuthepanther +1 yıl Hadi ol be ahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bildirimlerden kapatıyosn ayarlar bildirimler heisp kapanıyor Yorumla Cuthepanther +1 yıl Instagram ayarında mi bu yoksa telefon mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl instaggramda da var telefondada Yorumla Cuthepanther +1 yıl Tamam bu tarif ettiğin Instagram icinmiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı. telefon ayarlarından uygulamalara git ordan instgramı seç tüm bildirimleri kapat de 0 2 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Uygulamayı indirmeyecegim gizli sekmeden girecegim Yorumla renas63 +1 yıl bende genelde öyle kullanıyorum gizli sekme değil tarayıcıdan açıyorum ama o şekilde bir çok özelliği kullanamıyorsun bası resimleri açmıyor videolar oynatılmıyor alıntı yapamıyorsun Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. teelfonun bildirim ayarlarından yaparsan bildirim almazsan 0 0 Yorumla
Zeynep0440 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kapatmak zor değil birtakım yaramazlıklar peşindemisin sende yoksa 0 0 Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Telefonda n kapat ayarlardan 0 1 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Telefona indirmeyecegim google üzerinden girecegim Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl telefonun ayarlarıdndan kapatırsın 0 3 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Telefona indirmiycem googleden gircem direkt Yorumla Skrt050 +1 yıl bildirim gelmezki zaten uygulama yoksa Yorumla Cuthepanther +1 yıl Google üzerinden gelmez mi Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı. Evet var 0 5 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Nerden oluyo Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Tarayıcı bildirmlerini kapat uygulama ayarlarından Yorumla Cuthepanther +1 yıl https://hizliresim.com/nmcchyx Yorumla Cuthepanther +1 yıl Oldu sanırım demi Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ayarlardan Uygulama bildirimlerini kapatın hiç-bir bildirim gelmez
Uygulamayı indirmeyecegim ama Google üzerinden gircem
Ozaman bildirim geliyor mu ki geliyorsa giris yaptığınız tarayıcının bildirimlerini kapatın
Gizli google sekmesinden gircem jhjg
Tam olarak anlatırmısınız ablam dönüş yaparmisiniz
fake hesabın var bildirim gelmesn mi istiyosn oradan
Yani daha yok ta acicam
baya gizli işller pesindesn demek heyecanlı insanları severm yardmcı olcam sana
Hadi ol be ahahha
bildirimlerden kapatıyosn ayarlar bildirimler heisp kapanıyor
Instagram ayarında mi bu yoksa telefon mu
instaggramda da var telefondada
Tamam bu tarif ettiğin Instagram icinmiydi
evet
telefon ayarlarından uygulamalara git ordan instgramı seç tüm bildirimleri kapat de
Uygulamayı indirmeyecegim gizli sekmeden girecegim
bende genelde öyle kullanıyorum gizli sekme değil tarayıcıdan açıyorum ama o şekilde bir çok özelliği kullanamıyorsun bası resimleri açmıyor videolar oynatılmıyor alıntı yapamıyorsun
teelfonun bildirim ayarlarından yaparsan bildirim almazsan
Kapatmak zor değil birtakım yaramazlıklar peşindemisin sende yoksa
Telefonda n kapat ayarlardan
Telefona indirmeyecegim google üzerinden girecegim
telefonun ayarlarıdndan kapatırsın
Telefona indirmiycem googleden gircem direkt
bildirim gelmezki zaten uygulama yoksa
Google üzerinden gelmez mi
Var biliyorum
Açıkçası daha önce hiç bakmadım
Bildirim gelmez zaten cano
Evet var