İnternet & Teknoloji Bugün internette böyle bir teklife denk geldim sizin cevabınız ne olurdu? Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Beyler sizi bir kere sevecekler ama karşılığında AB pasaportu verecekler ne yaparsınız" Güncellemeler1 yıl Sevecekler derken anlayın işte KS soruyu kaldırıyor sonra Güncellemeler1 yıl Ben kabul ederim Bugün internette böyle bir teklife denk geldim sizin cevabınız ne olurdu? Cevapla Pasaport Soruları İnternet Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. HAyır istemem. 1 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Iyimis lan bizi hiç sevmediler bu şekil karlı oluyor 1 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl AB pasaportu çokta önemli değil onun için değmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl sevecekler derken anlamadım cinsel anlamda mı 1 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl niye kabul edeyim güzel kardeşim miyim ben kardesim namus denen bişey var saçma soru sorma Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Cevap verme sektör git Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş soru soruyosun kanka Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Dedim ya her soruya cevap vermek zorunda değilsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sende kabul etme bence namus önemli bir kavram Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Bişey olmaz Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Vasıfsız insanların cevabını merak ettim. 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. Direk hiç dusunmeden 1 0 Yorumla
ashbdknvıkm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Kadın yaparsa olabilir 😅😅 1 2 Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Niye Yorumla ashbdknvıkm 1 yıl Erkeği kaldırqmam paikolojim bozulur Yorumla
Huzur_var_gelsene123 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl çok mu sevecekler az mı 1 2 Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Bir kere Yorumla Huzur_var_gelsene123 1 yıl şaka bir yana zaten daha önce sevdilerse beni kabul edersin ama ilk defa sevecekler se kabul etmezsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
HAyır istemem.
Iyimis lan bizi hiç sevmediler bu şekil karlı oluyor
AB pasaportu çokta önemli değil onun için değmez
sevecekler derken anlamadım cinsel anlamda mı
niye kabul edeyim güzel kardeşim miyim ben kardesim namus denen bişey var saçma soru sorma
Cevap verme sektör git
boş soru soruyosun kanka
Dedim ya her soruya cevap vermek zorunda değilsin
sende kabul etme bence namus önemli bir kavram
Bişey olmaz
Vasıfsız insanların cevabını merak ettim.
Direk hiç dusunmeden
Kadın yaparsa olabilir 😅😅
Niye
Erkeği kaldırqmam paikolojim bozulur
çok mu sevecekler az mı
Bir kere
şaka bir yana zaten daha önce sevdilerse beni kabul edersin ama ilk defa sevecekler se kabul etmezsin
Gerek yok zaten AB vatandaşıyım
Olur 😂
Kabul etmem