Vatan pc den bilgisayar toplamayı düşünüyorum bütçem 1300 tl battlefield 3 high de oynasam yeterli yardmcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Gene olduğu gibi bir sürü saçma yorum var kardeşim. Bf 3 için diyorsan sadece 1300 e kasayı toplarsın sadece. Gtx serisi ekran kartları iyidir ama maliyetlidir sadece ekran karını bile alabilirsin 1300 e ki 2000liraya da gtx serisi var bknz: gtx 970-980. fakat sadece kasa istiyorsan bf için gf serisi ekran kartlarıda yeterlidir. Nvidia marka bu bahsettiğimiz gtx veya gf serileri. Vatan biraz daha uygundur fakat buradan değilde bilen birine toplatırsan vatandan dediğin şey mümkün. Fakat dediğim gibi anlayan birinin ince eleyip sık dokuması sonucu olur. Verdiğin fiyata kafana göre toplayıp yapamazsın o zaman 1300 ü aşar gider. ha alabilirsen gf serisi yerine gtx serisi al mümkünse ''abc'' diye giden gtx serisi ekran kartlarında b rakamının büyük olmasına a rakamınında b den sonra büyük olmasına dikkat et. atıyorum gtx 750 gtx 840 dan daha iyi sonuç verebilmekte. Bunlar ayrıntı hep. Bİlen birisine gerçek hayatta toplattır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDostum burada ki arkadaşlarım abarta abarta bir hal olmuşlar, sana önerim öyle abartılı bir anakart veyatta 2133 DNr 32 GB ram değil 256 bit 4 gb GTX 950 değil bunlar pro gamemaster seni beni aşar minimum amd bir sistem kurman yeterli olacaktır şöyle ki ASUS NVIDIA GeForce GTX 460 ve 8 gb 1600 MHz ram önerilerimi bir kenara yaz ve program kullanmayı düşünmüyorsan sadece oyun odaklı bir pc istiyorsan amd fx6100 öneririm stok fan seslidir iyi bir fan al işlemcinin fazla ısınacaģının garantisini veririm amd nin dezavantajı tabiki ama performans alırsın oyunlarda anakart seçimini sana brakıyorum asus olmak şartı ile MSI anakartların şağşağlı görünümüne aldanma psu önerim ise pentium gol 450W yeteterlidir fazlasına gerek yok dış kasayıda gammer almana gerek yok ama dışı diye boşver deyım ucuzu seçme iyi markalar tercih et kolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplama bilgisayarlarin performanslari daha iyi oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin?
:D
(Bunu Yapmazsam Ölürüm)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
104Cevap
+1 yılIntel Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci
MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı
ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart
GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
SAMSUNG SH-224DB/RSBS 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
1.644,60 TL
Böyle bir kasaya sahip olmak istersen bütçeni biraz açabilirsin açamazsan 1 TB harrdiski düşürebilirsin DVD yazıcıyı çıkarabilirsin diğer bilgisayarının DVD yazıcısı varsa kullanabilirsin yardımcı olurum00 Yorumla
+1 yılBirincisi o butceyle btf high ayarda oynayamazsin hatta dusuk ayarda bile zar zor oynarsin ve bir cogu oyunuda oynatamaaz 1300 diyosun zaten islemcisi ram hdd 1300 buluyor anakart haric daha :) sen btf high ayarda oynamak istiyosan 3 bin tllik butce acman gerek , gtx serisi ekran karti alacaksin ki fiyatlari 1000 tl civarinda ki o ekran kartinada anakarti uyumlu olcak e tabi anakartta ona gore pahali , tabi islemcisi i5 veya i7 alcaksinki sistemi rahatlatsin ayrica hdd ram 2700 prm alcaksin butceyi hemen hemen 3500 tlui buluyor yani oyun yerine multimedya bir pc al
01 Yorumla- +1 yıl
Sunuda unutma sen sdce btf oynamucaksin ileriye donuk sistem yap ki ilerde cikcak oyunlarida oynatsin
+1 yılYani burdan yorum yapmak zor ki, oyun performansi acisindan en iyi verim ekran karti araciligiyla olur.
alacagin bilgisayarin ekran kartinin adini, modelini int. Yaz ve o oyunun performansi diye arat, cok sayida arastirma gelecektir.
bazilari senin benim anlamayacagim teknik veriler olacaktir.
sonucu okursun, hiii iyimis dersin alirsin.00 Yorumla
+1 yıltoplama alacağına bence istediğin oyunun gereksinimlerinin üstünde olan bir bilgisayar al. ha eğer illa toplayacağım dersen AMD işlemciden uzak dur. soğutması sana pahalıya mal olur. bu işlemci denen illet bir kere ısınıp kasmaya başlayınca sixty years eskisi gibi olamaz
01 Yorumla
+1 yılBenimde 1400 civarı bir bütçem vardı 1-2 ay daha sabredip 1800lük kasa topladım sadece kasa :)
Sonuç :
2 gb 256 bit ekran kartı (Asus r9-270x)
İntel i7 işlemci
8 gb ram
1tb hard disk + 1 tb harici + 500 gb ssd
Asus h61m-d anakart
650watt corsair vs650 power sub
Şu an piyasada olup bitirmediğim oyun yok sadece oyun için topladım diyebilirim. bu arada fiyatın fazla olmasının sebebi sadece ekran kartı 600 tl civarı :)00 Yorumla
+1 yılVatan bilgisayarda toplama bilgisayar alırken işletim sistemini dahil ettirmeyin. İşletim sistemlerinden satış danışmanları prim alıyor hali hazırda kullandığınız şimdiki işletim sisteminizi kullanabilirsiniz.
Oem bölümünde bol bol firma elemanları var bu arada. Tavsiyem parçaları bilerek alın.
Oyun bilgisayarı için minumum 2000 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor.00 YorumlaGigabyte İ3 işlemci uyumlu Anakart
8 Gb Kingstoon 1600 Mhz ram
İ3 İşlemci yeterli olacaktır
2 Gb 256 Bit Ati AMD çhipli ekran kartı
500 Gb ya da 1 Tb 32 Mb Harddisk
DVD RW
Cooler Master 600 Watt Powerli Kasa
Multimedia Ateck Oyun için uyumlu klavye mause
22,5 " Led monütör
Bütçen için yeterli olacaktır.02 Yorumla- +1 yıl
oyunun tavsye edilen sistem gereksinmleri şu şekilde;
İşletim sistemi: Windows 7 - 64 Bit
İşlemci: Quad-Core Cpu
RAM: 4 GB
Boş disk alanı: 20 GB
Ekran kartı: DirectX 11 destekli 1024 MB hafızaya sahip Nvidia GTX 560 ya da Ati Radeon 6950
Battlefield 3, PC, PS3 ve X360 platformları için 28 Ekim'de raflarda olacak.
benim yazdığım konfigirasyonda oyun özewllikleini maximuma aldığında dahi sorun yaşamazsın fiyat olarak da 1200-1400 tl arasında bir rakam tutar.
+1 yılSöylediğiniz oyunun sistem gereksinimleri aşağıda yazıyor. Ona göre toplatırsınız. Fakat o fiyata imkansız gibi birşey. İyi geceler.
www.game-debate.com/.../index.php00 Yorumla
+1 yıl1300 liraya vice city- battle figt vietnam- nfs underground 2 falan oynarsin. Darilmaca gucenmece yok. İslemci ekran karti bide ram alirsin o paraya o oyunu highta oynakcak gerisi zorlar hadi bide anakart al.
Haaaa illa oyunu oynicam diye ucuz markalara kacma ozellikler tutar ama yine oynayamazsin.00 Yorumla
+1 yılKardeşim vatan bilgisayar git yardımcı olurlar sana. Batfifeld 3 kaldıracak sistemler ise şunlar.
Amd işlemci tavsiye ederim oyun için bu arada.
İşlemci AMD X2 2.7 GHz ve ya üstü.
4 gb ram ve ya üstü
DirectX 11 destekli 2 gb hafızaya sahip ekran kartı.
windows 7 64 bit.00 Yorumla1300 masaüstü için yeterli olur. alacağın ram anakart hdd powersupply işlemci kasa ekran kartı Ekran mouse ve klavye. ortalama bunlar istediğin sistem için 1200 1500 arası tutar. İkinci el al ekran ve DDR leri sadece anakart, hdd ve işlemci sifir olmalı.
format hdd ömrünü kisaltır 3 yıldır aynı laptop 1 tane format yemedi. son çare olmalı artık.00 Yorumlabak alacağın ekran kartı mutlaka nvidia olsun en az 2gb olcak dırectx 11 desteklicek işlemcin amd fx serisi olcak çünkü 5 ghz e kadar çıkıyor ben kkullanıyom intel i7 den daha iyi fakat daha ucuz ram 12 gb olcak 1333 mhz ddr 3 kingston marka olcak ramler anakartın msı olcak asus alırsan le yazmasına dikkat sakın alma le yazanları bu kadar normal bir kasa tenekesi alırsan bu sistem deli gibi iş görür
011 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka nvidia derken? Amd'nin ekran kartlarını bu kadar çabuk ezmeyin bence
- +1 yıl
yok kardes benim laptop ta hd8670m+7670g crossfire var sana yemin ederim ki crysis 3 en dusukte 1280x720 de en fazla 24 fps yi gordu ekran karti 950 mhz gpu 900 mhz vram var kasiyor oyun en yuksekte 7 fps ile calistirio ve laptopta asiri isinma sorunu yok kesinlikle ve nvidia da cuda ve pyhsx motorlari var kalite ve performansta cok daha fazla farkediyo benden oneri bir abi tavsiyesi dinle 15 yildir pc sektorundeyim amd 2013 ye kadar gayet iyiydi ama nvidia nin kazandigi ivmeye yaklasamadi bide en az 128 bit al
- +1 yıl
@hugherlouf
Amd bir kere güncelleme konusunda çok geri, ayrıca oyun desteği de çok az ve buna karşılık oyun teknolojiside...
Üstüne AMD PS4 ve XBOXONE konsollarına grafik işlemci olarak girdi.. Amd den pc oyun dünyasına çok katılım beklememek gerekir..
Arkadaşın NVIDIA tavsiyesi de bu yüzden olsa gerek ama diğer tavsiyelerine bakınca bu işten pek anladığıda söylenemez =) - +1 yıl
pardonda dayi neden iyi anlamiyomusum bir soylesene amd fx8150 2011 yilindaki en yuksek amd islemcilerden biri 3.10 ghz de calisiyor 8 cekirdek 16mb cache bellek ve hiz asirtma carpan kilidi acik ve i7 den belki iyi olmayabilir ama onu fazlasayila ararmicak bir performans veriyor emin ol anlamadigim icin amd demedim arkadasin butce sorunu var i7 extreme onermeyi bende biliyorum bisey biliyosan az mutevazi olda igrilti olmayalim cok bisey bildiginj zannediyosun hadi kapisalim arm islemci nedit nasil bir yapisi vardir? komut seti nedir? apple g5 islemci ile normal islemci arasindaki farklar bunlari kopyala yapistir yapmadan yaz bende elinden opeyim ama buraya gelipte az anladigi belli gibi seyler olmuyo kendini ne zannediyosun cok mu bilgilisin ben samimi cevaplar veriyorum senin gibi llerin verdigi gibi cevaplar vermiyorum emin ol senI havada karada... yaparim bilgilerimle emin ol yurude endaminI goreyim @Wolcano
- +1 yıl
@Outside98 alcagin ekran kartIwww.vatanbilgisayar.com/...e-dx12-ekran-karti.html
islemcinwww.vatanbilgisayar.com/...nm-islemci--r7-gpu.html
anakaet:
kasa
www.vatanbilgisayar.com/...idt-atx-siyah-kasa.html
birde guc kaynagi lazim sana onuda eklersek
www.vatanbilgisayar.com/...s-500w-guc-kaynagi.html
herhalde 1300 u gecti ama hic bir oyunj kasmayacak bir sistem topladim sana emin ol hicbir oyunu kasmaz bunu al eger kasarsa sana kendi bilgisayarimi veririm - +1 yıl
anakarti koymamisimwww.vatanbilgisayar.com/...zoc-dvivga-anakart.html
994 tl tutuyor ama bu sistemi kime sorarsan sor emin ol hosuna gider yani burdaki dalkavuklara bakma - +1 yıl
liseli detected * ...
yavrukuşum o iş öyle ulu bilge gagıla sorupta işlemci özellikleri yazmakla olmaz. 15 senelik pc sektöründesin madem anaokulunda mı başladın bu işe sen? Sen kafadan msi anakart tavsiyen ile baltayı taşa vurmuşsun... Bak şimdi baktım Ram olarakta kingston demişsin... Kingston mazide kaldı haberin olsun yavru kuşum.. - +1 yıl
@Wolcano iq seviyen hakkinda ciddi seviyede suphelerim var adam demiski butcem sinirli 1300 tl bende en uygun fiyata alabilecegi bir sistem onerdim (sen verdigim linklere bir bak sonra konus ) heh totalde 994 tl gibi bir fiya oluyo ramlerde linkteki yerine 4 modul 4gb ram alirsa arkadas linktekinden daha fazla performans elde edicek ben mumkun oldugunca en hesaplI performansli pc yi topladim ve onerdim ama senin o... beynin almiyorsa yapcak bisey yok kisisel gelisim setleri okumani tavsiye ederim liseli detected demekle kendinin liseli oldugunu gosterdin zaten :)
- +1 yıl
Sen bilmediğin şeylerden neden konuşuyosun ki her parça her ana karta girmez girişleri farklı olur kasaya sığmaz kafandan atıp durmuşsun arkadaşım.
+1 yılİşlemci : İntel (R) Core (TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz Ivy Bridge 4 Çekirdekli İşlemci
RAM : Kingston 8GB 1600 mHz CL11 Ram
Ekran Kartı : Sapphire HD4850 1 GB 256 Bit GDDR3 DX10
Bağlantı : 16 MBps TTNET NetLimitsiz Paketi [ 50GB AKK ]
İşletim Sistemi : Windows 8.1 Pro 64 bit
Konsol : HUAWEİ P6 (ARM Cortex-A9 Dört çekirdekli 1.5 Ghz)-(2GB Ram)-(Vivante GC4000 ekran kartı, grafik işlemci)-(Andorid 4.4.2 Kitkat)
Anakart : Asus P8 H61-M LE R2.0 DDR3 1333 mHz Anakart00 Yorumla
+1 yıl1300 tl yeterlimi demişsin bazı arkadaşlar 2 den başlar demiş bilmem anlamadım hıc bırsey ama
Eğer İstanbul'da oturuyorsan 3 gun boyunca kadikoy yazıcıoğlu hanı ve cevresıne gıt dolas sor sordur arastır falan derken ıstedıgın bılgısayarı 1000 tl ye toplarsın garantı verıyorum00 Yorumla
+1 yılToplama alacaksan vatandan filan alma git bazı bilgisayar parçacıları var onlardan al ucuza gelir baya bir pazarlıkda yaparsın vatandaki fiyat hoşuna giderse al ama toplama tavsiye etmem bimekste takip et seri sonu bilgisayarlar bazen çok düşe biliyo... Ben 2 gb ekran kartlı 6 gb işlemcili laptopı 1100 almıştın bimeksten taş gibi blg bir sıkıntısı dahi yoktu...
00 Yorumla
+1 yılArkadaşa monitörsüz böyle bir sistem toplamıştık
MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı
ASUS H97M-E Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI Anakart
Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
EVEREST RHINO 432 600W MidT ATX SİYAH KASA
Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
biraz daha bütçeni artırırsan tavsiye ederim00 Yorumla
+1 yılDolar kuru yuksek ortalama bir sistem bile su an 1500-1600 tl arasi cikiyor sadece kasa olarak. Eger İstanbul anadolu yakasinda ikamet ediyorsan kadikoy exa bilgisayardan toplatmani tavsiye ederim. Toptanci bir firmadir hem parcalarin garanti surecinde direkt exa ile muhattap olur takibini yaparsin ayrica prof. Hizmet ile en mantikli sistemi en makul fiyata maal edersin. Stoklari vatandan fazladir bilgine
00 Yorumlasenin o oyunu yüksek kalitede oynayabilmen için GTX ekran kartına ihtiyacın var, o bile az bir fiyat tutmaz, bunun işlemcisiydi, ram iydi, monütörüydü, harddiskiydi derken, 1300 ü aşar gibi geliyor bana, söylediğin oyun çok kaliteli grafiklere sahip.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 496 cevap paylaştı. Hazır Alacaksanız i5 ya da i7 işlemci 256bit 1 ya da 2gb ekran kartı 8gb Ram yeter.
Alacaksan sağlam modellerin kasasını al Asus-Dell gibi ya da direk ps4 Alın oyun makinası yanına Full Hd 82 ekran tv ohh super00 YorumlaTavsiyem git taksitle monster dizustu al hemn hemen her masa ustu pcyi ezer gecer 2400 tl i7 islemci nvidia gtx860m ekran karti sounblaster thx imzali stereo hoparloru acamaycagi oyun yok
03 Yorumla- +1 yıl
Arkadasa katiliyorum gtx 860 boru degil
- +1 yıl
Ailenden birini ikna et 1300 tl sini ilk ay yatirirsin ztn ona gore taksit yaptirirsin evladiyelik canavar bir super pc in olur hem sen simdi 1300 tlye toplayacaksin 3 sene sonra hic bir degeri kalmayacak ama dizustuler oyle degil 3 sene sonra sen bunu rahat 1500 tl ye satarsin en ucuzz olarak
Bence, Önce 1300'e sağlam bir kasa topla klavye mouse ve ekranı uyduruk al
Sonra zamanla onları topla maliyet kısıtlıysa biraz zamana vurmak en iyisi bence
birde win8 kullan fena alıştım çok güzelmiş.00 Yorumla
+1 yılAnakart oyun icinmi olcak yoksa nornalmi iyi nir anakart 500 tlden aslar iyi bir islemci mesala
Sonra en az 16 gb ram 256bit ekran karti lazim
Ortalama 1800 kusur ediyor bende duzdurcemde14 Yorumla- +1 yıl
en ucuz 1800 max 2000den aşagı çıkmaz bunlar
- +1 yıl
Abartıyorsun alt tarafı Battlefield 3 bu okadar sisteme gerek yok.
+1 yılOkadar parayı saçma sapan bir pc ye verip son model oyunların videolarını izleyip iç çekip keşke daha iyi ir bilgisayarım olsaydı diyeceğine :D git bitane Playstation 4 al hayatını yaşaa :D
10 YorumlaŞu aralar toplama alma , dolar piyasası zarar görünce elektronik fiyatları farketti. Geçen sene olsaydı ben sana 8 gb ram li pc yi rahat toplardim. Şimdi 4 gb toplanır ram olarak.
00 Yorumlaİşlemci---Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci
Ram----GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2133MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram
Harddisk-----Toshiba 3.5" 1TB Sata 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
Ekran Kartı------Sapphire R9 280X TRI-X OC GDDR5
3GB 384Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
Al Sana Canavar... :D ;)00 Yorumla
+1 yılDostum eğer paran olsaydı monster ları önerirdim.. Bide kendini BattleField la kısıtlama.. Toplayacaksan kesinlikle AMD kullanma. Ekran kartı NVdia olsun. 4lük ekran kartı yeterli. Ram 6 lık kafi gelir. Gerisi Allah kerim. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende almayı düşünüyorum hazır kasa olarak media mark gideceğim www.mediamarkt.com.tr/.../...ar,103452,504958.html
00 Yorumlapc mi kaldı artık oyun için de pc alımını anlamıyorum bu kadar oyun merakınız varsa xbox falan alın adam gibi onun haricinde laptop fiyatları çok düştü zaten mesai harcayıp parça parça araştırıp ne alacağına karar vermeye değmez
00 Yorumlakolay battlefield 3 kaldıra bilecek parçaları listele sonra sadece Vatan pc de arama farklı yerlerede bakmayı unutma
10 Yorumla
+1 yılbence bütçeyi arttır monster al harbi oyun makinesi bende fps rpg hastasıyım 1-2 hafta içinde monstere abanıcam şiddetle tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılçok fazla bir şey gerektirmez ama monitor hariç 1.500 lira ver bir bilgisayara. high da oynarsın. bf 3 eski fakat iyi optimize edilmiş bir oyun diye biliorum, öyle çok iyi ekran kartlarına gerek yok.
00 Yorumla
+1 yıl1300 TL'yi sakın bilgisayara harcama. 100 TL daha kat PS4 al. Eğer korsan takılacaksan crack yaptır keyfine bak. Gram kasma yok.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılNeden vatandan topluyorsunki işlemci ssd ekran Kartı fanlar kasa ve monitörü internetten daha ucuza alabilirsin kısacası hard disk Hariç işde o biraz hassas oluyor
00 Yorumla 1300 liraya highda oynaman için oyun sana nah çeker :D
10 Yorumlagünümüz koşulları için 1300 tl çok az sadece işlemciye yeter o.
00 Yorumla1300 liraya herhangi bir oyunu rahat oynayabileceğini sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıl2gb paylasimsiz ekran kartı. 6gb kingston ram, i5 ve diğerleri de kafana göre ayarla.
00 YorumlaBiraz daha bütcenizi arttırmalısınız. veya sahibinden. com'da hazır toplanmış pc lere bakabilirsiniz.
00 YorumlaDediğin fiyata bf 3 high da oynaman çok zor 2500 tl de ben sana parçaları söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılbütçeni 350 tl daha arttıra bilirsen yeni bir bilgisayar topladım golddan detayları gönderebilirim
01 YorumlaAklın varsa vatanda yapma bu işi. Adamlardan 5 bilgisayar aldık 5i de ya bozuk çıktı ya da habire sonradan arıza çıkardı durdu
00 YorumlaAsus h 81 m plus anakart ekran kartı Asus gtx 750 Tİ oc intel Pentium g 3258 Corsair 8 gb ram 1 tb hdd 240 gb ssd al kardeşim topla bunu bir de sisteme o. c yap gül gibi oyna
00 Yorumlasen 1300 e bırak bf3 ultrada oynamayı mediumda bile zor oynarsın kasmadan. :)
00 Yorumlaben sana bir ara toplarım ama 1300' ü belki geçebilir mesaj atarsın bana pc toplicam şunun için şukadar fiyat aralığım var diye
00 Yorumla
+1 yılbence tanıdığın bir internet cafesine git onlar daha iyi yardımcı olu geneldepcleri oyun üzerine olduğu için hem uygun fiyata hem kaliteli şeyler önerebilir.
00 Yorumla950 liraya toplarım ! Çift çekirdek işlemci 3ghz 4gb ram 1gb ekran kartı
00 Yorumlahiç toplamakla uğraşma ne ile uğraşacağını bilemiyorum ama stabillik istiyorsan bence macbook yahut macpro al.
00 Yorumla
+1 yılBana Ulaş yardımcı olurum avcılar vatandan topluyorum genelde 05300601576
00 Yorumla
+1 yıl1300 liraya oynayamazsın hayatta. bende topluyorum şu an pc sadece benim ekran kartım 1300 lira
22 Yorumla- +1 yıl
model?
+1 yıl1300 batt 3 hıgh oynayabılecegın bır bılgısayar bulursan haber ver fabrıka fabrıka alayım
00 Yorumla1300 Tl ile battlefield 3'ü nasıl high oynamayı düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNisan'da Windows 10 çıkacak. Ben de onu bekliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1300 tl'ye olmaz o iş :( bir işlemci ile ekran kartının parası onu bulur zaten.
00 Yorumla
+1 yıl1300 le olmaz. 1800 civarı bir bütçe yeter sanırim.
00 Yorumla
+1 yılDonanimhaber de hazir listeler var onlara bir bak.
00 Yorumla
+1 yılCok zor 1.300e rahat 2.500 cikar saglam olsn devamliliga guzel olur
00 Yorumla
+1 yıl1300' e iyi bir bilgisayar toplayamassın.
Zaten işlemci, anakart, ekran kartı o kadar tutuyor.00 Yorumlasıfır alma netten satış sitelerinden bak biraz bulursun 1300 tlye dolar 2.34 ken zor
00 Yorumla
+1 yılo paraya high oynayamazsın kardeş :D rahat 2000 tl olması lazım
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir sistem toplanamaz kardeşim, bütçeni 500tl daha arttırırsan yardımcı olabilirim. DH de konusunu açabilirsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem