www.teknosa.com/.../toshiba-satellite-l50-b-27l-kirmizi-notebook BU PCDEN ALDIM NASIL GÜZELMİ SİZCE
Bilgisayar almak istiyorum?
www.teknosa.com/.../toshiba-satellite-l50-b-27l-kirmizi-notebook BU PCDEN ALDIM NASIL GÜZELMİ SİZCE
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dedigin paralara iyi bilgisayar toplarsin. Donanim habere gir ana sayfada sistem tavsiyeleri bolumu var, parana gore bir secenek sec ve foruma girip tavsiye iste. Emin ol cok karli cikacaksin, burada vaktini bosa harcama. Sana yol gosterirler ve en uygun olan parcalari toplarsin vatangoldgibi bilgisayarcilardan, zaten teknik servis toplar sana tavsiye edilen parcalari.
hm anladım teşekkürler bilgi için sizin dediğniz gibi yapmayı yaparım olmadı..
Oyun konusunda çok abartmayacaksan 3000+ fazla gelir zannediyorum. Gerçi kur fiyatları çok arttı ama iyi bir pc toplatabilirsin.
Örneğin;
RAM 8 veya 16 gb olsun ------ 8 yeter ihtiyaçların için
Harddisk olarak 256 gb SSD al, samsung veya diğer markalar olabilir
Ayrıca dosyaların için 1 TB veya 2 TB ikinci bir HDD al
Ekran kartı güncel olanlarından AMD veya NVIDIA alabilirsin, forumlarda bir bak fiyat/perfornans olan bir kart sana yeter,
İşlemci tarafında INTEL önde fakat ahlaksız bir firma olduğu için ben AMD kullanıyorum
İntel için güncel i7 i5 serisi fiyat/performans yüksek bir işlemci fazlasıyla yeter
İşlemciye göre ANAKART alman gerek, işlemci ile uyumlu olanları bulabilirsin
ASUS GIGABYTE MSI anakart için ilk aklıma gelenler
Güç kaynağı 800 W ideal olur. %80+ verimli olanlardan seçersin.
Kasa için araştırma yaparsın ya da alacağın yerde bakarsın ellerinde ne var diye
Nispeten büyük olsun ki içerisinde hava sirkülasyonu rahat olsun. Ama çok devasa bir şeyi tavsiye etmem.
Fan gibi şeyleri ekletirsin satın alırken
Mümkünse su soğutmalı sistem de satın al İŞLEMCİ için, paran yeterse yani. Elzem değil fakat tercih edebilirsin.
SSD MUTLAKA SATIN AL
ORİJİNAL windows 10 veya 8 - 8,1 internet üzerinden abahtar satın alabilirsin. Eğer 8 veya 8,1 alırsan windows 10 yükseltmesini zaten ücretsiz veriyor belirli bir zamana kadar.
Windows için SSD diğer oyunlar için harddiski kullanırsın. Eğer çok değil az oyun oynarım dersen o zaman bütün uygulamaları oyunları ssd ye kurarsın. Diğer harddiski de resim, video, e kitap, yedek vb işler için kullanırsın.
Aklıma gelenler bunlar.
Oyke toplamaykan ugrasamam ben ya. Gidip alacagim direk. Peki tesrkkurker oneriniz icin. Peki marka olarak hangi markayi tercih edersiniz bana
Tamam da verdiğin paraya yazık.
Zaten sen uğraşmayacaksın.
Git Vatan bilgisayara
[url=hizliresim.com/.../url]
https://hizliresim.com/ZVyn1Z
Bunlardan birisini satın almak istiyorum de.
Sadece artı olarak SSD alacağım de.
Bir de bilen bir arkadaşından windows 8,1 pro kurmasını iste, internet üzerinden de anahtar satın al.
urun.gittigidiyor.com/.../windows-8-1-pro-32-64-bit-retail-orijinal-lisans-183177159
Kurulum sonrası windows 10 yükleyebilirsin, internetten kendi yükleyecek. Diğer türlü hazır sistem almak istersen 1 liralık şeye 3 lira vermiş olacaksın.
İlle de hazır sistem dersen git vatan bilgisayara orada vardır muhakkak.
az cok anladım teşekkürler aklıma yattı bu bak daha kolay giibi
www.monsternotebook.com.tr/.../...BRA-A7-V5-2.html
Hiç düşünme bunu al oynayamayacağın oyun yok
güzel bir bilgisayar gibi hoşuma gitti teşekkürler bilgi için.
Toplama yap kendi isteğine göre bence
artık gerek kalmadı ya aldım artık öyle bakmaya gitmistim media markta bakayım arastırayım dedim bir tane bulduım artık son bir tane kalmış onuda bn aldım
www.teknosa.com/.../toshiba-satellite-l50-b-27l-kirmizi-notebook bu pcden aldım
Cevap
7Cevap
Toshibayi salla. Lenovo, msi, monster markalarina bak. Ama anladigim kadariyla oyun bilgisayari istemiyorsun o zaman monster almana gerek yok ama butcen varsa al derim.
Aynen oyun pcsi istemiyorum ben. Ole kck bytlu oyunlat ykleyecgim yani. .. msi ne oluyor prki markann ismimi oyle yoksa kisaltilisi mi oyle..
Msi markanin adı kisaltma degil neyse şiddetle tavsiyem budur => www.vatanbilgisayar.com/...gb-156w81-notebook.html
hm anladım teşekkürler
3500 TL ye kadar bütçen varsa MSI'dan almalısın. MSI bu işin kompetanı. Toshiba asla tavsiye etmiyorum.
msı? toşhibayı niçin tavsiye etmiyorsunuz peki. ben öyle cok aşırı derecede büyük boyutlu oyunlar oynamam. az cok bir iki oyun bide normalpc gibi kullanacağım böle ideal bir poc arıyorum ben yani
3 bin tl varsa hiç düşünme monster al... pişman olmazsn. O özellikteki bilgisayarlar teknasusta var 7000 sen başlıyor oda
anladım. teşekkür ederim bilgi için monster alacağım galiba herkez monster al diyor nerdeyse ya :D
Mac Book Air al.. başın ağırmasın.. 5 yıl sorunsuz kullan..
valla aldım artık ya gerek kalmadı yinede teşekkürler görüş için. öyle bakmak için media marka gittim almıcaktım ama bir tane buldum gittim aldım www.teknosa.com/.../toshiba-satellite-l50-b-27l-kirmizi-notebook nasıl güzelmi bu
teşekkürler amin
Sen model at, i5 yeterli sana. Ben olur ya da olmaz derim.
Tamam arastirayim bir ben sana model atarim
www.vatanbilgisayar.com/...gb-156w81-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/...2gb-156w8-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/...gb-156w81-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/...-2gb-win8-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/...8gbssd-156-2gb-w81.html
www.vatanbilgisayar.com/...6-2gb-w81-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/...1tbhdd-156-4gb-w81.html
www.vatanbilgisayar.com/...1tbhdd-156-2gb-w81.html
www.vatanbilgisayar.com/...6-2gb-w81-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/...1tbhdd-156-2gb-w81.html
bunlardan başka bana önerebileceğin bir başka marka model varsa önerebilirsin yani
Aralarından en iyisi bu: www.vatanbilgisayar.com/...2gb-156w8-notebook.html
ya öyle bakıp araştırayım dedim media marka gittim bakıyorum her neyse bir tane buldum son bir tane kalmış onuda bn aldım
www.teknosa.com/.../toshiba-satellite-l50-b-27l-kirmizi-notebook nasıl güzelmi?
www.monsternotebook.com.tr/.../...A-A5-V5-2-1.html
1000 tl daha pahalı ama tüm oyunları full ayarlarda oynayabilirsin, işlemcisi falan toshibayı katlar.. ee pc herzaman alınan bişey değil
aldım aartık ya bir hafta oldu almazlar geri.
toplama yapalım sana max fiyat söyle ve hangi oyunları oynayacaksın söyle
Bence kendin toplaman daha iyi olur :p
hiç anlamıyorum ki ya o kadar prof değilim gidip bir alısveris merkezinden alacağım.
Hiç laptop topladin mi @Rayshalimalitiko? 😀
Laptop toplanır mı hiç l*n asdkdh
Hayir toplamadim
Oyun oyniycaksan pc topla
yok ya öyle cok büyük boyutlu oyunlar değil bir ya da 2 oyun yüklerim gerisini normal pc olarak kullnacağım. öyle canm sıkıldgnda falan oynarım yani abartmam yani çok öyle oyun konusunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?