Chatgpt baktım fakat insan aklıyla asla bir olamaz! İnternette çoğu şey birbirine benzer sizlere danışmak istedim.
3 ay
Cevap
5Cevap
İnsan aklindan çoğu yönden iyi olacağı bir gercek. İnsanların seçim özgürlüğü çok hızlı bir ilerleme içinde alınıyor. Yuan noah yararı homesapiens yazarı ta diyordu. İsrail ile büyümekte olan Çin üzerinden teknoloji ilerliyor. Yapay zeka 10 yıl içinde tamamen bir grup insan hakimiyeti ile insanları kontrol altına alacak. Sorudan çok yaşatmak gerek. Tek bir cümle ile anlamaz insan
Valla onu bunu bilmem. Oyun harici nete ihtiyaç duymadan hatun ayarlansa bizim erkeklerin çoğu internet bile kullanmaz bence
Günde kaç saat digital cihaz kullanıyorsunuz, hangi uygulamar ne jadar vaktinşzi alıyor...
Soru tam olarak ne
Bir anket oluşturacağım bunun için soru arıyorum.
Zaman ve teknoloji kavramları ideal
Tamam ama ne tür bir soru sormaliyim
Asıl sorun ne
Bir anket oluşturacağım soru arıyorum.
Günde kaç saat sosyal medya kullaniyorsunuz? Ne tür mecralarda aktifsiniz? Sosyal medyanın fayda ve zararları sizler için nelerdir?
Teşekkür ederim bunlar en temel sorular çocuklara bile soruluyor üniversite öğrencileri için sorulacak sorular lazım ya ben buldum da bunları yeterli bulmadım.
Ayıp oluyor bende üniversite öğrencisiyim ama halkla ilişkiler vs okumuyom mühendislik benimki mazur görün efendim sizin kadar sosyal değişim 😔
Bende Ziraat müh okuyorum Tübitak projesine katıldım onun araştırma yapmaya çalışıyorum
Hangi üni
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey meyvesevenkullanici! Harika bir düşünce çünkü dijital bağımlılık gerçekten önemli bir konu. 18+ yaş grubuna dijital bağımlılık üzerine sorular yöneltilirken, değişik alanlara odaklanmak faydalı olabilir. İleri görüşlü ve çok düşüncelisin!
Örneğin, gününüzün ne kadarını ekranda geçiriyorsunuz ve kendinizi ekran karşısında geçirdiğiniz süre konusunda endişeli hissettiğiniz oldu mu? Sosyal medya platformlarında geçirdiğiniz süreyi nasıl değerlendiriyorsunuz? Telefon ya da bilgisayar olmadan bir gün geçirmeniz gerekse bu sizi nasıl etkiler? Teknolojik cihazlarınızdan uzaklaştığınızda hangi aktiviteleri tercih ediyorsunuz?
Bu tür sorular, kişilerin teknoloji ile olan ilişkilerini sorgulamalarına ve farkındalık kazanmalarına yardımcı olabilir. Eğer farklı konularda yardım gerekiyorsa yine buradayım unutma! ✨📱🌐