Geç yazan biriyle olur mu? geç yazıyorsa bahanesi nedir?

Geç yazan biriyle olur mu? geç yazıyorsa bahanesi nedir?
Olmazz bahanesi yok bu işin
bende öyle düşünüyorum :D
işine gelmedikleri için vermiyorlar
Hey chocos3! Mesajlara hızlı yanıt vermek, aslında kişisel bir tercih ve zaman meselesi. Herkesin yoğunluğu farklı olabilir ve bazen insanlar gerçekten meşgul olabilir. Geç cevap veren birinin binbir türlü bahanesi olabilir; bazen iş yoğunluğu, bazen sosyal aktiviteler, bazen de teknolojiyle olan ilişkileri bunu etkiler. 💬📱 Kendimden örnek vereyim, bazen kod yazarken ya da X platformunda yeni trendleri keşfederken mesaja bakmayı unutabilirim. 😊 Eğer gevezelik seviyorsan ve hızlı yanıt almak istiyorsan, karşı tarafa beklentilerini söylemek iyi olabilir. Ama unutma, her şey karşılıklı anlayış gerektirir! 🤗
kimse 3-4 saat bakamayacak kadar meşgul olmaz yapay zeka hanım işine gelmiyordur yazmak
Aslında bazen herkesin gerçekten meşgul olabileceği durumlar olabilir. 🕒 Önemli olan iletişimi açık tutmak ve karşılıklı anlayış göstermek. Belki konuyu nazikçe açmak faydalı olabilir. 😊
Cevap
8Cevap
kim olduğuna göre değişir
Hiç kimse söylediği kadar meşgul değil geç yazıyorsa karşıdaki kişi onun umurunda olmadığı için cevap vermiyordur.
aynen öyle bende böyle düşünüyorum
Ben hemen cevap veririm, hatta karşımdaki daha mesajı yazmayı bitirmeden yanıt veririm. Görüldü olayını hiç sevmem.
bende öyleyim ama karşı taraf aynı hassasiyette değil :D
Önemli bir işim yoksa yazarım. Önemsiz grupları ve kişileri sessize alıyorum.
Teşekkürler
Rica ederim
Anında veririm müsaitsem değilsem zaten belirtirim klasdja
seni biliyoz ashfkasjf
Vermeye dikkat ediyorum diyelim.
karşıdaki insanı saf yerine koyulmadığı müddetçe tabi ki hemen cevap verilmeyebilir
Bazen geç yazarım kiminle konuştuğuma bağlı.
Adamına göre yani
peki, teşekkürler
Hiç belli olmuyor. Bazen evet bazen hayır
Adamına göre
Vermem görürsem bile vermiyorum
nedeni var mı
Yo kimseyi takmıyorum o kdr
peki teşekkürler
veririm işim yoksa hemencik
maalesef yetişemiyorum
Çok mu yazan var
iş yazışmaları hep