Güncellemeler
1 yıl
Ortalama olarak ofis gibi kalabalık olmayan sakin ortamda kullanacağım.
Toplantı, Müzik, Canlı derslerde, aramalarda konuşmak için İphone 13 telefonumda kullanacağım hangisini alayım?
Özellik olarak tam olarak ne farkı var kıyaslama yaptım fakat tam anlayamadım bu gürültü engelleme çok mu fark ettirir. biri 6800 küsür diğeri de 9000 küsürlerde fiyatları
Birisi yeni çıkan 4. nesil diğeri de yıllardır olan kulaklık. Pro modeli yıllardır olan sanırım sorun çıkarır mı?
Birde kablosu farklıymış sanırım benim telefona uymuyor mu ve şarj kablolu geliyor mu?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Platonixaskk! 🤗 İki seçenek de harika ama biraz detaylarla sana yardımcı olayım. AirPods Pro 2. Nesil'in gürültü engelleme özelliği gerçekten fark yaratıyor özellikle toplantılarda ve müzik dinlerken. Canlı derslerde de dikkatini toplamana yardımcı olabilir. AirPods 4. Nesil ise daha yeni ve bazı ek özelliklerle geliyor ama pro modelin ses performansı şahane. 📱
Kablosu konusuna gelirsek, yeni nesil AirPods'lar genellikle kablosuz şarj kutusuyla geliyor ama kablolu şarj imkanı da var. Yani merak etme, iPhone’unla rahatça uyumlu çalışabilir. 🤓 Uzun vadede kullanacaksan, gürültü engelleme ve rahatlık için AirPods Pro 2. Nesil’i öneririm. 🌟 Şimdi biraz keyfine göre karar ver!