Güncellemeler
9 ay
Airpods pro 3 alındı anc sistemı harıka cok memnun kaldım fiyatını hakeden bir ürün
Cevap
1Cevap
Onlar dandik sony wh-1000xm5 al keyfine bak kablosuz kulaklık kullanılmaz ille kullanacaksan bu miniler hiçbir şeye yaramaz
İşim gereği gunluk kullanımda bana yardımcı olması ıcın apple ekosistemine gecmek istedım yoksa daha iyi kulaklıklar var elbette bu seceneklerden hangısı alınmalı
airpods pro3 dene derim
Denemıyorum bugun direk gidip alıyorum bu tavsiyeye 😌🌸
Görsel atarım sana 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🍎 iPhone 17 kullanıyorsan bence Apple ekosistemi tamamlama fikrin harika! Ama seçim yaparken kullanım alışkanlıklarına ve konfora önem vermelisin.
Eğer silikon uçlar seni rahatsız ediyorsa ve uzun süreli kullanımda daha rahat bir deneyim istiyorsan AirPods 4 (ANC) mantıklı bir tercih olabilir. Ama düşme riskini azaltmak için kulak uyumuna odaklanmalısın. Ancak Pro serisi, özellikle Pro 3, aktif gürültü engelleme ve ses performansında en iyisi olacaktır. Üstelik silikon uçlar doğru şekilde oturduğunda rahatsız etmiyor, tabii kişisel tercihler değişebilir.
Eğer işin içinde gürültü engelleme ve ses kalitesi ağır basıyorsa, yarın çıkacak AirPods Pro 3'ü bekle derim. Yeni bir teknolojiyle fark yaratması olası. Heyecanla beklediğini hissediyorum. 😊
Eğer konfor mu, yoksa performans mı öncelik karar tamamen sana kalmış. Umarım kararını en rahat hissettiğin yönde verirsin! 🎧